Survivor: Πολύ... κλάμα στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της φετινής σεζόν!
Media

Survivor: Πολύ... κλάμα στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της φετινής σεζόν!

Survivor: Οι παίκτες της Μπλε ομάδας είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν καθώς πήγαιναν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το έπαθλο επικοινωνίας όμως όταν έφτασαν εκεί ξέσπασαν σε κλάματα!

Δεν ήταν και λίγο, μετά από 160 μέρες -για κάποιους- να μιλούν ζωντανά με τους δικούς τους αγαπημένους ανθρώπους. Έτσι, τα... δάκρυα χαράς αλλά και νοσταλγίας ήταν αναμενόμενο να πέσουν την ώρα που έβλεπαν ζωντανά μέσα από βίντεοκλήση τους δικούς τους.

Ο Νίκος Γιάννης μίλησε με την αδελφή του Κωνσταντίνα η οποία τον ενημέρωσε ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς τους είναι καλά.

Η Σταυρούλα μίλησε με την αδελφή της Σοφία με την οποία μοιάζουν πάρα πολύ.

Στιγμές συγκίνησης για την οικογένεια Σοϊλέδη με τον Άρη να βλέπει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό τη μητέρα του Ευδοξία να του μιλάει με τρυφερότητα και αγάπη.

Το πολύ κλάμα όμως ήρθε όταν η Ασημίνα είδε μπροστά της τους δύο γονείς της αλλά και τη γιαγιά Ασήμω που της μίλησε έχοντας κοντά της την αδελφή της παίκτριας του Survivor:

Στην κούκλα μητέρα της μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία όντως μοιάζουν πάρα πολύ. Η παίκτρια, φανερά συγκινημένη τη ρώταγε με αγωνία αν είναι καλά και της υποσχέθηκε όταν επιστρέψει, να την κάνει μία μεγάλη αγκαλιά.

Η Βρισηίδα μίλησε και με τον μπαμπά της στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Εκείνος με τη σειρά του έδωσε συγχαρητήρια σε όλους που έχουν φτάσει μέχρι εδώ ενώ τόνισε πως καμάρωσε τη Βρισηίδα στο ροντέο με το άλογο που ανέβηκε στο Μεξικό. Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved