Χριστίνα Αλούπη: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της
Media

Χριστίνα Αλούπη: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της

Η Χριστίνα Αλούπη έλειπε από την Ελλάδα γύρω στα 13 χρόνια.

Όπως εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούσε να επιστρέψει στη χώρα, ωστόσο ο κορωνοϊός καθυστέρησε το εγχείρημά της. «Για μένα είναι σοκ που βρίσκομαι εδώ, δεν το έχω συνειδητοποιήσει!», είπε.

Εκείνο που την ανησυχούσε περισσότερο ήταν για το πως τα παιδιά της θα προσαρμόζονταν στην αλλαγή περιβάλλοντος και γι’ αυτό τον λόγο τους το παρουσίασε σαν να ήταν ένα πάρτι.

«Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ. Όλα μου είναι τόσο οικεία», είπε για την επιστροφή της.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Αλούπη αναφέρθηκε στο μακελειό σε σχολείο του Τέξας: «Εσείς εδώ τρελαίνεστε και λέτε δεν το πιστεύω… Εμείς λέμε «όχι πάλι». Είναι τόσο συνηθισμένο το φαινόμενο, που είναι σοκαριστικό. Φυσικά ο κόσμος διαμαρτύρεται και θέλουν να καταργηθεί η οπλοφορία στην Αμερική. Είναι πολύ δυνατό το λόμπι των όπλων. Εδώ και χρόνια προσπαθούν να κάνουν αυτό το βήμα και δεν τα έχουν καταφέρει. Επίσης, αυτό το λόμπι στηρίζει προεκλογικές εκστρατείες προέδρων», δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ένας από τους λόγους που επέστρεψε στην Ελλάδα ήταν για τα παιδιά της. «Σκεφτόμουν ότι το παιδί θα πάει σχολείο. Και που ξέρω εγώ εάν ο επόμενος πυροβολισμός είναι στο σχολείο του παιδιού μου; Είναι δυνατόν να ζούμε με αυτό τον φόβο οι μάνες; Πόσες φορές έχουν μπει σε σούπερ μάρκετ και έχουν θερίσει κόσμο… Μια φορά είχα μπει σε σούπερ μάρκετ και λέω έχει γούστο κανένας…».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved