Survivor: Αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου - Απογοήτευση στους κόκκινους που παρέμεινε ο Μαρτίκας
Media

Survivor: Αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου - Απογοήτευση στους κόκκινους που παρέμεινε ο Μαρτίκας

Σπύρος Μαρτίκας, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Στέλλα Ανδρεάδου ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Τελικά τα spoilers έπεσαν μέσα και από το ριάλιτι αποχώρησε η Στέλλα. Πάμε όμως να δούμε τι συνέβη σε αυτό το επεισόδιο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος.


Κι ενώ οι Κόκκινοι είχαν στο νου τους την αποχώρηση, στη Μπλε ομάδα η Βρισηίδα Ανδριώτου ισχυρίστηκε ότι οι αντίπαλοι την έχουν βάλει «στο στόχαστρο». Θεωρεί ότι έχοντας παραμείνει για τέσσερις φορές στο SURVIVOR σε ισάριθμες υποψηφιότητες, η Κόκκινη ομάδα «ψάχνει αφορμές για να την αποδομήσει».

«Ελπίζω αυτήν τη φορά ο κόκκινος πάγκος να είναι πιο ήρεμος με την πάρτη μου, διότι τελευταία ψάχνονται με το καθετί που θα πω. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά, να μου σπιλώσουν το όνομα γιατί ξεκινά το ατομικό και ξέρουν πως έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό κι ότι είμαι μια παίκτρια που αγαπά το κοινό από ότι έχουν καταλάβει. Ελπίζω σήμερα να είναι πιο ήρεμοι απέναντί μου γιατί χωρίς να κάνω τίποτα, μου επιτίθενται. Ό,τι και να κάνω θέλουν να μου βρωμίσουν το όνομα γιατί ξέρουν πως έξω έχω καλό όνομα. Να δω πως θα απαντήσουν στην ησυχία μου αυτή την φορά γιατί αλλιώς αυτοί θα εκτεθούν…», είπε και όντως αυτή τη φορά έμεινε εκτός.

Ο τελευταίος αγώνας επάθλου της εβδομάδας έφερε ξανά αντιμέτωπες στο στίβο μάχης τις δύο ομάδες.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Ταλάντσεβ, η Στέλλα Ανδρεάδου, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου κι ο Στάθης Σχίζας δεν κατάφεραν να «σπάσουν» το σερί νικών των Μπλε.

Λίγο αργότερα, στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα της Στέλλας αφού προηγήθηκε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας και τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει πως θέλει είναι εκείνος που θα αποχωρήσει ενώ μετά αποφάσισε πως αν μείνει θα σταματήσει να ζητάει να φύγει.

Δες το βίντεο με την αποχώρηση της Στέλλας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved