Δέσποινα Βανδή: «Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό από την Μελίνα»
Media

Δέσποινα Βανδή: «Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό από την Μελίνα»

Mega Καλημέρα: Πρώτος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του Γιώργου Θεοφάνους και της Δέσποινας Βανδή είναι το «Κατράκειο» στς 8 Ιουνίου.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για μοναδικές εμφανίσεις και όπως το χαρακτηρίζουν πρόκειται για μία «τρίωρη απόδραση».

Η Δέσποινα Βανδή επεσήμανε πως η περιοδεία ξεκινά εν μέσω εξετάσεων και μίλησε για τον «αποχωρισμό» από την κόρη της Μελίνα.

«Αν το παιδί μου που διαβάζει για τις εξετάσεις μου έλεγε «πάω να δω την Βανδή με τον Θεοφάνους», θα του έλεγα όχι. Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό από την Μελίνα. Δεν θα βάλω φαγητά στην κατάψυξη; Η κόρη μου είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό, ο γιος μου είναι ο μάγειρας του σπιτιού», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Όταν είμαι ερωτευμένη το δείχνω, δεν έχω κάτι να κρύψω. Θέλω να ζω την κάθε στιγμή, όπως ακριβώς τη νιώθω», τόνισε σχετικά με τον έρωτα.

«Θα έχουμε καλοκαιρινό τραγούδι μαζί, και θα το βγάλουμε στο «Κατράκειο». Πάρα πολλά έχουν μείνει ανεκπλήρωτα. Έκανα όραμα ότι θέλω να πέτυχω. Ήμουν φαντάρος στη σκοπιά και με έβλεπα σε απονομές», σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Για το τηλεοπτικό μέλλον της η Δέσποινα Βανδή είπε πως, «δεν μου έχουν πει κάτι επίσημα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, είμαστε σε συζητήσεις».

Αντίστοιχα, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε πως, «πήρα το πράσινο φως για την εκπομπή «ένα τραγούδι ακόμη».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved