Ψέματα: Η Έλενα μαθαίνει την παράνομη σχέση Αντώνη - Κάτιας
Media

Ψέματα: Η Έλενα μαθαίνει την παράνομη σχέση Αντώνη - Κάτιας

Ψέματα: Ενώ ανακαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που η γυναίκα του Αντρέα αυτοκτόνησε, η Έλενα δεν καταφέρνει να τον «στριμώξει».

Στο μεταξύ, μαθαίνει σοκαρισμένη για την κρυφή σχέση της αδελφής της με τον πρώην της.

Η Έλενα βρίσκεται σε απόγνωση... Αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, πατρίδα της γυναίκας του Αντρέα, ώστε να ψάξει στοιχεία για τη μυστηριώδη αυτοκτονία της.

Υποκρίνεται ότι είναι μια παλιά της φίλη και επισκέπτεται τη μητέρα της (Σοφία Σεϊρλή) που την υποδέχεται με συγκίνηση. Γρήγορα η Έλενα ομολογεί ποια είναι, αλλά η γυναίκα σοκάρεται και τη διώχνει. Η Ελενα επιμένει ότι και εκείνη υποψιάστηκε τον Αντρέα, αλλιώς δεν θα τον είχε καταγγείλει ως πιθανό υπεύθυνο για τον θάνατο της κόρης της...

Η γυναίκα ωστόσο αρνείται να την ακούσει. Αφού από την έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του, προτίμησε να θάψει τις υποψίες της, καθώς ο Αντρέας ήταν ένας σωστός οικογενειάρχης. Η δυστυχισμένη μητέρα επιμένει λοιπόν πως η κατάθλιψη «σκότωσε» την κόρη της.

Η Έλενα επισκέπτεται και την κολλητή φίλη της γυναίκας του Αντρέα, η οποία αρχικά έχει ανάλογη στάση με τη μητέρα της. Σύντομα όμως λύνει τη σιωπή της. Παραδέχεται πως είχε ένα φλερτ με τον Αντρέα. Ένα, βράδυ μάλιστα που συναντήθηκαν, ξύπνησε χωρίς να θυμάται τίποτα. Ο Αντρέας φρόντισε να τη γεμίσει τύψεις για το πόσο λάθος ήταν αυτό που έγινε ανάμεσα τους.

Τώρα νιώθει υπεύθυνη για την αυτοκτονία της φίλης της. Η Έλενα της δίνει κουράγιο και της λέει πως ο μόνος ένοχος είναι ο Αντρέας. Εφόσον συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα βιασμού, πρέπει να μιλήσει στις Αρχές.

Η κοπέλα δέχεται να την ακολουθήσει, δυστυχώς , όμως την τελευταία στιγμή δειλιάζει... Στο μεταξύ, η Έλενα γνωρίζει τυχαία τον Μάρκο (Κίμων Κουρής). Βέβαια η πρώτη τους συνάντηση φαίνεται πώς δεν θα έχει συνέχεια, καθώς η Έλενα είναι ακόμα ιδιαίτερα επιφυλακτική ύστερα από όσα της έχουν συμβεί.

Ο Μάρκος ωστόσο είναι αρκετά επίμονος και για ένα μεγάλο διάστημα θα ανταλλάσσουν μηνύματα...

Η Έλενα ζητά από τον Αντώνη να της δώσει το όπλο του, αλλά αυτός αρνείται. Δεν αισθάνεται ασφαλής με τον Αντρέα να κυκλοφορεί ελεύθερος και τελικά τον πείθει να πάνε για μάθημα σκοποβολής.

Όμως η Έλενα βρίσκει τυχαία στα πράγματα του κάτι που αποκαλύπτει την κρυφή σχέση του με την αδελφή της! Η Έλενα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Αρχικά δεν του λέει τίποτα, σύντομα όμως πηγαίνει οργισμένη στο σπίτι της Κάτιας και ζητά εξηγήσεις.

Η νεαρή γιατρός ταράζεται και επιμένει πως δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον Αντώνη, αλλά οι δικαιολογίες της δεν πείθουν την Έλενα, που φεύγει, πληγωμένη από τη διπλή προδοσία...

Ένα ακόμα χτύπημα έρχεται όταν η Έλενα διαπιστώνει ότι ο Αντρέας της έχει κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Έξαλλη, πηγαίνει στο σπίτι του και παραδέχεται ότι ξέρει γιατί αυτοκτόνησε η γυναίκα του.

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved