H Γη της Ελιάς: Το spoiler που δεν περιμέναμε – Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης
Media

H Γη της Ελιάς: Το spoiler που δεν περιμέναμε – Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας μιλώντας για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τη συμμετοχή του στη σειρά « Η Γη της Ελιάς».

Ο Βασίλης Μίχας είχε ασχοληθεί και με το modeling κάτι το οποίο όπως λέει έφτασε σε ένα τέλμα. «Δεν τα παράτησα, απλά ακολούθησα τις εξελίξεις, δεν φρέναρα τον εαυτό μου» εξηγεί και προσθέτει πως την ηθοποιία την είχε στο μυαλό του, ήθελε να εξελιχθεί.

Ωστόσο, το κομμάτι της υποκριτικής ήταν κάτι που μπήκε στο μυαλό του σχετικά καθυστερημένα, καθώς από τα 7 του χρόνια ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

«Μπαμπάς και θείος ήταν ποδοσφαιριστές» αναφέρει και εξηγεί πως ο λόγος που δεν ακολούθησε το άθλημα ήταν τα χειρουργεία που έκανε στα γόνατα, λόγω τραυματισμών. «Έπαιζα καλά, ήμουν καλός, αλλά δεν με “πήγαινε”» λέει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν έβλεπε τηλεόραση προτού μπει στον χώρο, απαντά αρνητικά και δηλώνει πως ούτε τώρα παρακολουθεί καθώς τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά.

Αναφορικά με το πρώτο του casting για έναν ρόλο, λέει πως δεν είχε καθόλου άγχος καθώς είχε τον αέρα του από τον χώρο του μόντελινγκ. «Αυτή η αυτοπεποίθηση που τους έδειξα εκείνη τη στιγμή, τους άρεσε και έγινε η συνεργασία» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Mega,«Η Γη της Ελιάς» με δημιουργούς τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, ο ίδιος όπως λέει ήρθε σε επικοινωνία πρώτα με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Το cast είναι ωραίο, με νέα παιδιά, ωραίες ενέργειες» τόνισε.

Ο ρόλος που υποδύεται ο Βασίλης Μίχας στη σειρά, ονομάζεται Χρήστος και επιστρέφει από τον Καναδά ύστερα από 5 χρόνια. «Επιστρέφει, αγοράζει την ταβέρνα, η Μυρτάλη δεν θα περάσει απαρατήρητη από τα μάτια του, μέχρι στιγμής ερχόμαστε κοντά, ωστόσο είμαστε συγκρατημένοι λόγω των αρνητικών εμπειριών που έχουμε βιώσει και οι δύο» εξηγεί.

«Έχω καλές προθέσεις, αλλά με τον Αντρέα και τη Βάνα ποτέ δεν ξέρεις» δηλώνει αναφορικά με το αν θα είναι ένα «καλό» ή «κακό» παιδί στη σειρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved