Media

Σασμός και Γη της Ελιάς έχουν ένα κοινό που θα σε τρελάνει! Η απίθανη παρατήρηση στο twitter

Σασμός και Γη της Ελιάς είναι δυο σειρές, οι οποίες από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι φανατικοί των δυο σειρών του Alpha και του Mega αντίστοιχα δεν χάνουν επεισόδιο ενώ εκείνοι που σχολιάζουν τα τεκταινόμενα στο twitter έκαναν πρόσφατα μια απίθανη παρατήρηση.

Οι δυο σειρές έχουν ένα κοινό στοιχείο που θα σε ξετρελάνει. Δυο ήρωες με κοινά χαρακτηριστικά, με ίδιο αρχικό ονόματος, σε δυο σημεία αναφοράς σε χωριά της επαρχίας… Ποιοι είναι;

Μα φυσικά οι καφετζήδες της καρδιάς μας. Πότης από τη Γη της Ελιάς και Παντελής από το Σασμό!

«Ποιος είναι πιο κουτσομπόλης; Και οι δυο βλέπουν παράνομα ζευγάρια στο δρόμο και το διαδίδουν παντού και οι δυο έχουν καφενείο. Πολλά κοινά», αναφέρεται στη μια φωτογραφία ενώ στη δεύτερη ο χρήστης αναφέρει: «Δυο τυχαίες εικόνες…».

Δες τα tweets στη gallery

Ποιος είναι ο Παντελής

Ο καφετζής του χωριού. Χωριάτης σε σουλούπι και συμπεριφορά. Κακότροπος και στριφνός χωρίς ευαισθησίες. Δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το γιο του τον Μανόλη, ακόμα και όταν όλοι τον επιβραβεύουν για το ταλέντο του στα μαθηματικά και την επιτυχία του στις Πανελλαδικές. Είναι παντρεμένος με την Άννα.

Ποιος είναι ο Πότης

Καλόκαρδος, γενναίος, εργατικός και συγκεντρωτικός. Είναι έξω καρδιά και πασχίζει να τα βγάλει πέρα με το μικρό του καφενείο. Γλυκοκοιτάζει την Ευτυχία, αλλά θεωρεί πως δεν έχει καμία τύχη μαζί της. Σύντομα, όμως, θα αποδειχθεί ο φύλακας άγγελός της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved