Εύα Σιμάτου: Αγνώριστη στη νέα σειρά της ΕΡΤ – Από Μαίρη στις Μέλισσες, Κυβέλη στο Φλόγα και άνεμος
Media

Εύα Σιμάτου: Αγνώριστη στη νέα σειρά της ΕΡΤ – Από Μαίρη στις Μέλισσες, Κυβέλη στο Φλόγα και άνεμος

Την Εύα Σιμάτου τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες, οπού είχε υποδυθεί την συγκρατούμενη της Λενιώς, Μαίρη Χατζίδου.

Αυτή τη φορά η ταλαντούχα ηθοποιός έρχεται μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος» στην ΕΡΤ ως «Κυβέλη».

Η ηθοποιός ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν θα σου θυμίσει σε τίποτα την τηλεοπτική Μαίρη των Άγριων Μελισσών.

«Κόντρα ρόλος, πιο κόντρα δεν γίνεται. Σαν Εύα κινούμαι σε πιο αέρινα, πιο γλυκά πράγματα. Όπως έχω πει ούτε εγώ δεν θα με φανταζόμουν για αυτό τον ρόλο. Οπότε ήταν μεγάλη η έκπληξη μου αλλά επειδή είναι πάρα πολύ προκλητικό, ακριβώς γιατί είναι κόντρα και εκεί δοκιμάζονται οι ηθοποιοί, εννοείται ότι είπα ναι», είχε πει η ίδια για τον ρόλο της.

Η Εύα Σιμάτου είναι σύζυγός του συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη και νύφη της Μπέτυς Αρβανίτη.

Τον Μάρτιο του 2019 μάλιστα έγινε γιαγιά αφού η ηθοποιός και ο συγγραφέας έγιναν γονείς.

Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του στη νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος», που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν, και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα.

Μέσα από 12 συναρπαστικά επεισόδια, μ’ ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έρχονται στο φως τα μυστικά της ερωτικής ιστορίας που κυριάρχησε στη θεατρική και πολιτική σκηνή της χώρας. Ένας έρωτας γεμάτος ανυπέρβλητα εμπόδια, που όμως κατάφερε να ζήσει κρυφά και φανερά, για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved