Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα κατέκτησε την κορυφή στην prime time του Σαββατόβραδου 4/6;
Media

Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα κατέκτησε την κορυφή στην prime time του Σαββατόβραδου 4/6;

Τηλεθέαση: Όσο πλησιάζουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, τόσο και λιγοστεύουν τα τηλεοπτικά προγράμματα, άρα και οι μεγάλες μάχες στην prime time. 

Βλέπετε πλέον προτεραιότητα ενός μέσου τηλεθεατή είναι να απολαύσει το όμορφο καλοκαιρινό αεράκι ακόμα και στη βεράντα ή τον κήπο του σπιτιού του παρά στον κατά τα άλλα άνετο καναπέ του σαλονιού του μπροστά από την τηλεόραση.

Παρ' όλα αυτά, χθες το βράδυ αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στις προτιμήσεις των τηλεθεατών το The Masked Singer που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς με detectives τον Θοδωρή Μαραντίνη, την Αθηνά Οικονομάκου, τον Νίκο Μουτσινά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Super Mammy που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, αυτή της Ιταλίας με τη Γερμανία που προβαλλόταν την ίδια ώρα στον Alpha.

Στην τέταρτη θέση με μικρή διαφορά σε ποσοστά τηλεθέασης βρέθηκε η μουσική εκπομπή Σπίτι με το Mega, η τελευταία για τη σεζόν, με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου ο οποίος υποδέχτηκε πολλούς καλούς του φίλους.

Δείτε παρακάτω πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης για τη χθεσινή βραδιά:

PRIME TIME

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΣΚΑΪTHE MASKED SINGER12,8%12,9%
ΑΝΤ1SUPER MAMMY11%12,5%
ALPHAΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ10,5%12,8%
MEGAΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA8,5%10,7%
ΕΡΤ 1ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ6,2%7,9%
ΕΡΤ 1Ο ΟΡΚΟΣ4,9%6,9%
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved