Γιώργος Χριστοδούλου: Το spoiler για τον Σασμό και το αλκοόλ που παραλίγο να του καταστρέψει τη ζωή
Media

Γιώργος Χριστοδούλου: Το spoiler για τον Σασμό και το αλκοόλ που παραλίγο να του καταστρέψει τη ζωή

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ή αν προτιμάτε ο Σταύρος από τον Σασμό, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής του. 

Ο Γιώργος Χριστοδούλου εμφανίστηκε στην πρώτη ουσιαστικά τηλεοπτική του συνέντευξη και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Σταύρο, τον σύζυγο της Αργυρώς στον Σασμό αποκάλυψε αρχικά ότι ήταν να έχει άλλο ρόλο στη σειρά.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Ο ηθοποιός αναφερόμενος στον ρόλο του Σταύρου ο οποίος λατρεύει την Αργυρώ αποκάλυψε ότι έχει ένα κοινό σημείο με τον ήρωα που υποδύεται. "Θα έκανα τα πάντα για τη γυναίκα που αγαπώ" είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χριστοδούλου. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο ηθοποιός επίσης μίλησε και για την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει με τον ρόλο του στον Σασμό. Δείτε τι είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου παρακάτω:

Ο Γιώργος Χριστοδούλου επίσης αναφέρθηκε και στην αδυναμία που είχε για το αλκοόλ στο παρελθόν που παραδέχτηκε ότι λίγο έλειψε να τον καταστρέψει. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την προσωπική εξομολόγησή του:

Για το τέλος ο Γιώργος Χριστοδούλου άφησε το καλύτερο αφού έδωσε και... Spoiler. Όπως είπε, θα πρέπει να περιμένουμε... δραματικά πράγματα στον Σασμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved