Survivor - Στέλλα Ανδρεάδου: To πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι
Media

Survivor - Στέλλα Ανδρεάδου: To πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

 

Η Στέλλα Ανδρεάδου αποχώρησε από το Survivor και ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα!

Η πρώην παίκτρια είχε αναφέρει μετά την ανακοίνωση του Γιώργο Λιανού ότι αποχωρεί: «Είναι μέχρι αν το συνειδητοποιήσω κι έχω σοκαριστεί. Είμαι ευγνώμων που το έζησα κι πήρα φοβερά μαθήματα ζωής για εμένα. Θέλω να κρατήσω μόνο τα καλά. Θα βγω καλύτερος άνθρωπος έξω».

Μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις της είχε πει στην εκπομπή love it: «Ήταν σοκαριστικό όταν άκουσα ότι αποχωρώ, γι’ αυτό και δεν μπορούσα να μιλήσω, να αντιδράσω κτλ. Ήθελα τον χρόνο μου. Τώρα είμαι καλά. Η Μαίη φοβόταν να βγει στον τάκο εξ’ αρχής, γι’ αυτό και ήθελε να δώσει εμένα. Με την Μαίη δεν ήμασταν ποτέ κοντά, οπότε με παραξένεψε ότι δεν περίμενε να την ψηφίσω. Πώς την παραξένεψε η ψήφος μου δεν ξέρω» είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Ανδρεάδου και σημείωσε πως ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να ζήτησε από δικούς του ανθρώπους να τον στηρίξουν.

Η 30χρονη δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram της μετά την άφιξη στα πάτρια εδάφη: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την αγάπη σας. Ένα μαγικό ταξίδι έλαβε τέλος για μένα και τα καλύτερα τώρα αρχίζουν»!

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved