Ένα μεγάλο σόου γεμάτο ταλέντα έρχεται… στο Open!
Media

Ένα μεγάλο σόου γεμάτο ταλέντα έρχεται… στο Open!

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Open ετοιμάζει από τη νέα σεζόν δημιουργικά και πολύ μεγάλα πρότζεκτ, που θα μας ενθουσιάσουν!

Το δικό του τάλεντ σόου... ονειρεύεται για την επόμενη σεζόν το ΟΡΕΝ, μόνο που τα μεγαλύτερα ταλέντα θα είναι τα ίδια τα αστέρια του σταθμού! Ο λόγος για τους Γιώργο Θεοφάνους, Μπέττυ Μαγγίρα και Αννίτα Πανιά, τους οποίους οι υπεύθυνοι οραματίζονται να δουν μαζί!

Σας έχουμε γράψει ξανά ότι πρόθεση όλων στο κανάλι της Παιανίας είναι η επόμενη τηλεοπτική χρονιά να είναι πολύ διαφορετική από τη φετινή. Έτσι, εδώ και μήνες δουλεύουν σε αυτή την κατεύθυνση, σχεδιάζοντας το νέο πρόγραμμα, που θα έχει και μυθοπλασία, και ενημέρωση και, φυσικά, ψυχαγωγία.

Και για αυτό το τελευταίο κομμάτι, οι ιθύνοντες σκέφτονται να βρουν το κατάλληλο φορμάτ και να τοποθετήσουν εκεί τα τρία πρόσωπα που έχουν εμπειρία από τάλεντ σόου, φτιάχνοντας μια πολύ δυνατή κριτική επιτροπή.

Η Μπέττυ Μαγγίρα κατάφερε με το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» να χτίσει μια αξιοπρεπή πρωινή ζώνη, ο Γιώργος Θεοφάνους με το «Ένα τραγούδι ακόμα» προκάλεσε αίσθηση στον ανταγωνισμό, ενώ η Αννίτα Πανιά κάνει στο «Ανοιχτά» συνεντεύξεις που συζητιούνται.

Γιατί λοιπόν, αφού αρέσουν στο κοινό, να μην αξιοποιηθούν και σε κάτι επιπλέον; Γι' αυτό εξετάζονται διάφορα υποψήφια πρότζεκτ, από Τουρκία και Ισραήλ μέχρι Λατινική Αμερική, και αν βρεθεί το κατάλληλο, θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας το πούμε!

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

Διαβάστε επίσης:

Το «Κόκκινο ποτάμι: Το OPEN στον αστερισμό της μυθοπλασίας

Νέο σόου ψήνεται στο OPEN με Μπέττυ Μαγγίρα, Γιώργο Θεοφάνους και Αννίτα Πάνια

H Κωνσταντίνα Κουτρούλη, Διευθύντρια Marketing στο OPEN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved