Survivor - Στέλλα Ανδρεάδου: Αυτούς τους παίκτες δίνει στεγνά - «Η στάση του άλλαξε γιατί πληγώθηκε»
Media

Survivor - Στέλλα Ανδρεάδου: Αυτούς τους παίκτες δίνει στεγνά - «Η στάση του άλλαξε γιατί πληγώθηκε»

 Η Στέλλα Ανδρεάδου αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και για το φλερτ του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Αρχικά είπε: «Ήταν σοκ για εμένα, γιατί ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Θεωρούσα ότι η αποχώρηση παιζόταν ανάμεσα σε εμένα και τη Μαίη. Θα ήθελα πολύ να φτάσω στον τελικό»!

Και υπογράμμισε η Στέλλα για το ειδύλλιο που είδαμε στο survivor ανάμεσα στον Σπύρο και την Βρισηίδα: «Από τη μεριά του Σπύρου ήταν πολύ αληθινό, είχε “δαγκώσει τη λαμαρίνα”. Κοιτούσε τη Βρισηίδα και έλαμπε, έλιωνε, την κατέβαζε από τη βάρκα, να μη χτυπήσει, την φρόντιζε, ήταν too much. Ήταν υπερβολικά γρήγορο όλο αυτό. Η στάση του άλλαξε γιατί πληγώθηκε και απογοητεύτηκε» δίνοντας στεγνά την Βρισηίδα!

Για τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος ζήτησε να ψηφιστεί για να γλιτώσουν η ίδια και η Μαίη, δεν δίστασε να πει: «Με τον Σπύρο είχαμε καλές σχέσεις, τον εκτίμησα από την πρώτη στιγμή. Αρκετοί μου έλεγαν ότι είμαι αφελής, αλλά και να γυρνούσα τον χρόνο πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα. Δεν μπορείς να αποχωρήσεις οικειοθελώς γιατί καλώς ή κακώς έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο και δεν επιτρέπεται αυτό».

Kαι για τον Άρη Σοϊλέδη, δήλωσε: «δεν έχω τίποτα με τον Άρη, απλά έλεγα αυτά που έβλεπα μέσα στο Survivor και ο Άρης εναντιωνόταν γιατί δεν του άρεσαν. Έπαρση υπήρχε, ναι. Από την αρχή του παιχνιδιού ο Άρης μπήκε με έπαρση. «Δεν χάνω ποτέ», «έχω τριάντα χρόνια στο ποδόσφαιρο», «είμαι πρώτος στα στατιστικά». Έχει κάνει διάφορες τέτοιες δηλώσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved