Ελένη Μενεγάκη: Σάστισαν οι συνεργάτες της με την προσωπική φώτο που έδειξε on air
Media

Ελένη Μενεγάκη: Σάστισαν οι συνεργάτες της με την προσωπική φώτο που έδειξε on air

Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε μία προσωπική της φωτογραφία και άφησε έκπληκτους τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε «βρήκα μία φωτογραφία γιατί αυτές τις μέρες είμαι σε μία φάση που ψάχνω πράγματα, πετάω… είμαι σε τέτοια φάση. Βρήκα ένα κουτί με φωτογραφίες και δεν τις ανέβασα όλες…»!

Και συνέχισε λέγοντας «ήθελα να ανεβάσω 35 φωτογραφίες, αλλά δεν ήξερα αν μπορώ στο Instagram…»!

Και πρόσθεσε: «Βρήκα μία φωτογραφία μου με τον Θοδωρή Κουτοσγιαννόπουλο πριν είκοσι χρόνια και μοιάζει με τον Αργύρη Πανταζάρα, τότε είχα πάει να πάρω συνέντευξη στον Τόλη Βοσκόπουλο και στην Άντζελα Γκερέκου που είχαν ανεβάσει μία παράσταση…»!

Και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έπαθε πλάκα όταν είδε τον εαυτό του πριν είκοσι χρόνια «σα να είχα παραφάει, ε;» και άρχισαν τα πειράγματα των συνεργατών του για τα πλούσια μαλλιά του, ενώ για την Ελένη Μενεγάκη ανέφεραν ότι τότε ήταν κούκλα αλλά και τώρα λαμπερή…

Να σας θυμίσουμε ότι το Σαββατοκύριακο δημοσίευσε φωτογραφίες της από το παρελθόν σχολιάζοντας: Κοιτά τι βρήκα ! Μέσα σ ένα κουτί ανακαλυψα πολλές ( παρά πολλές ) φωτογραφίες κυρίως από ταξίδια του Π.Καφέ αλλά και άλλες στιγμές από το 1997-2008 ! Η πρώτη φωτό με τον Γρήγορη , την Ελενη , τον Φαίδωνα και τον Άγγελο είναι η πιο πρόσφατη από τα πρώτα μου χρόνια στον Alpha !

Δείτε τη νέα προσωπική φωτογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved