Survivor spoiler: Η νίκη της πρώτης ασυλίας και ο υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Η νίκη της πρώτης ασυλίας και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Μπλε και Κόκκινοι αποζητούν όσο ποτέ άλλοτε τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα, καθώς έχουν απομείνει μόνο 9 παίκτες

Τους αγώνες κατάταξης και τη δημιουργία των νέων ομάδων παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Κυριακής (05/06/22), με το Survivor να βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 23,2%.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες διαφωνίες. Η κόντρα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή επανέρχεται στο προσκήνιο. Οι δύο πρώην συμπαίκτριες διασταυρώνουν τα… ξίφη τους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Μπλε και Κόκκινοι αποζητούν όσο ποτέ άλλοτε τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα, καθώς έχουν απομείνει μόνο 9 παίκτες. Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει το πρώτο μισό τοτέμ της ασυλίας; Σύμφωνα με τα spoilers τα οποία και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας κερδίζει η μπλε ομάδα.

Λίγο αργότερα, νικητές και ηττημένοι θα βρεθούν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό στο Συμβούλιο του Νησιού. Ποιος ή ποια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ή η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα; Σύμφωνα και πάλι με τα spoilers τα οποία και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved