Survivor: Η νίκη της ασυλίας έφερε μεγάλο καβγά – «Θεριό ανήμερο» έγινε η Ασημίνα
Media

Survivor: Η νίκη της ασυλίας έφερε μεγάλο καβγά – «Θεριό ανήμερο» έγινε η Ασημίνα

Survivor: Μπλε και Κόκκινοι αποζητούσαν όσο ποτέ άλλοτε τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα, καθώς έχουν απομείνει μόνο 9 παίκτες. 

Ποια ομάδα πήρε το πρώτο μισό τοτέμ της ασυλίας; Η μπλε πήραν και πάλι την ασυλία με τους κόκκινους να ξεσπούν αφού για μια ακόμη φορά ηττήθηκαν.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτες διαφωνίες.

Η κόντρα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή επανήλθε στο προσκήνιο. Οι δύο πρώην συμπαίκτριες διασταύρωσαν τα… ξίφη τους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Η Σταυρούλα άφησε αιχμές για το γεγονός ότι στο ταξίδι στο Μαΐάμι πήγε χωρίς να παίξει και στο Μεξικό πήγε, ενώ δεν είχε φέρει πόντο, με την Ασημίνα να της υπενθυμίζει πως τότε ήταν τραυματισμένη.

«Ήρθε η μέρα να πέσουν οι μάσκες και να φανούν πρόσωπα που δεν έχουν φανεί στο κοινό. Δέχθηκα πόλεμο και συνεχίζεται να γίνεται αυτό» λέει η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη Σταυρούλα. Και η Σταυρούλα τονίζει στην κάμερα:

«Την πείραξε που της είπα για Μαϊάμι και Μεξικό» λέει η Σταυρούλα με την Ασημίνα να της απαντά: «Δεν το ήξερα να παίζω με τις πατερίτσες».

Μη μπορώντας να διανοηθεί όλα όσα άκουγε η Ασημίνα ξέσπασε και ένας καβγάς άνευ προηγούμενο έλαβε χώρα στην παραλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved