Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Η ένταση και οι... εξηγήσεις
Media

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Η ένταση και οι... εξηγήσεις

Survivor: Για μια ακόμη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας. Η δέκατη όπως επεσήμανε και ο Γιώργος Λιανός.

Ένα δυνατό και μεγίστης σημασίας επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (6-06) με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αλλαγή στον κανονισμό μιας που οδεύουμε στην τελική ευθεία του ριάλιτι.

«Εδώ είμαστε και πάλι και πριν περάσουμε στην περιγραφή του για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας να σας κάνω μια ανακοίνωση. Πλέον δεν υπάρχει ατομική ασυλία. Οι αγώνες για την ασυλία θα κινηθούν ως εξής. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τρεις αγώνες άρα θα έχουμε τρία συμβούλια από τα οποία θα αναδειχτούν τρεις τουλάχιστον υποψήφιοι και λέω τουλάχιστον γιατί μπορεί να έχουμε ισοψηφία. Δεν θα έχουμε αγώνισμα ατομικής ασυλίας», είπε ο παρουσιαστής με το σχόλιο του Άρη να προκαλεί αντιδράσεις.

«Προβλέπω ότι δεν θα περάσει κάποια εβδομάδα ήσυχη πλέον, κάθε βδομάδα θα αλλάζει κάποιος. Τρεις ασυλίες σημαίνει ότι αν χάσουμε και τις τρεις θα έχουμε τρεις υποψήφιους από την ομάδα μας. Δύσκολα τα πράγματα. Οπότε ένα κίνητρο παραπάνω για να κυνηγήσουμε τις ασυλίες πιο δυνατά. Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί αυτές οι ασυλίες θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για εμάς». Μετά από αυτή την ατάκα ο Νίκος Γιάννης πέταξε το «καρφί» του: «Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ, εδώ είναι το γούρι μου και κάθομαι εδώ», είπε.

Μετά από ένα δύσκολο και μακράς διάρκειας αγώνισμα τη νίκη της ασυλίας πήρε η μπλε ομάδα γεγονός που έφερε ένταση ανάμεσα στη Σταυρούλα και την Ασημίνα. Η κόντρα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή επανήλθε στο προσκήνιο. Οι δύο πρώην συμπαίκτριες διασταύρωσαν τα… ξίφη τους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Σταυρούλα άφησε αιχμές για το γεγονός ότι στο ταξίδι στο Μαΐάμι πήγε χωρίς να παίξει και στο Μεξικό πήγε, ενώ δεν είχε φέρει πόντο, με την Ασημίνα να της υπενθυμίζει πως τότε ήταν τραυματισμένη.

Μη μπορώντας να διανοηθεί όλα όσα άκουγε η Ασημίνα ξέσπασε και ένας καβγάς άνευ προηγούμενο έλαβε χώρα στην παραλία. Τέλος, στο συμβούλιο μπλε και κόκκινοι διασταύρωσαν και πάλι τα ξίφη τους.

Μετά την ένταση ήρθε η ανακοίνωση του παρουσιαστή για τον πρώτο υποψήφιο που είναι και πάλι ο Σπύρος Μαρτίκας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved