Ελίνα Παπίλα: Η νέα σεζόν και η απάντησή της στις φήμες για κακές σχέσεις με το Γιώργο Καρτελιά
Media

Ελίνα Παπίλα: Η νέα σεζόν και η απάντησή της στις φήμες για κακές σχέσεις με το Γιώργο Καρτελιά

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Ελίνα Παπίλα, την οποία παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star «Breakfast@Star», μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά και μίλησε για τη νέα σεζόν, αλλά και τις φήμες για κακές σχέσεις της ίδιας και του συμπαρουσιαστή της εκπομπής, και απάντησε και στο αν γίνονται δοκιμαστικά.

«Αλήθεια λέγεται ότι πήραμε το “πράσινο φως” για του χρόνου; Δεν το ξέρω. Η σεζόν ήταν πολύ ωραία, το ζήσαμε, το απολαύσαμε και θα δούμε τι θα γίνει», είπε η Ελίνα Παπίλα σχετικά με το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου η εκπομπή.

«Δε νομίζω ο Γιώργος Καρτελιάς να μην είναι συμπαρουσιαστής μου, το κανάλι ξέρει καλύτερα. Το παλεύουμε πάρα πολύ, το ζω γιατί δεν ξέρω για πόσο θα το ζω, οπότε το χαίρομαι πολύ», πρόσθεσε η ίδια, λέγοντας ότι «Δοκιμαστικά δεν ξέρω αν έχουν γίνει. Δεν έχω μιλήσει με το κανάλι. Θα γίνει συνάντηση και θα μάθουμε για του χρόνου. Μακάρι να είμαστε και του χρόνου».

«Οι σχέσεις με τον Γιώργο Καρτελιά είναι άψογες», ξεκαθάρισε, ενώ τόνισε ότι «Θα ήθελα να είμαστε μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά, και ό,τι είναι να γίνει να είναι για το καλό της εκπομπής».

«Υπάρχει ένα άγχος και μια αγωνία για το τι θα γίνει, δεν εχει περισσότερο άγχος από εμένα ο Γιώργος», συνέχισε η Ελίνα Παπίλα.

Σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής του χρόνου, η ίδια είπε «Εδώ δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ του χρόνου, θα ξέρω για την αρχισυντάκτρια;».

Απαντώντας, τέλος, στα σενάρια για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα της Ιωάννας Μαλέσκου, η ίδια είπε ότι «Ξέρετε πιο πολλά από εμένα για την Ιωάννα Μαλέσκου».

Δείτε παρακάτω όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα η Ελίνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved