Media

Ελένη Μενεγάκη: Οι φαρμακερές ατάκες on air στους συνεργάτες της λίγο πριν το φινάλε της σεζόν!

Gossip-tv Team

H Ελένη Μενεγάκη είχε τρελά κέφια και πέταξε τη μία ατάκα μετά την άλλη στους συνεργάτες της λίγο πριν το φινάλε της σεζόν!

Η παρουσιάστρια ανέφερε με αφορμή την κακοκαιρία χθες το βράδυ: «Σήμερα ήρθε η αρχισυντάκτρια και μου είπε «τον βγάλαμε τρελό τον Σάββα, αλλά να που είχε δίκιο… Πραγματικά, είχες δίκιο…»!

Και ο Σάββας Πούμπουρας της απάντησε μεταξύ άλλων: «Θα γίνω κι εγώ μετεωρολόγος…» με την Ελένη να απαντά: «θα πας και σε άλλες θέσεις, ωραίος τρόπος…»!

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Εμένα οι αντοχές μου ακριβώς θα μου είναι μέχρι το τέλος της σεζόν». Με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Εντάξει ρε παιδιά ένας μήνας έμεινε, σα νεράκι τρία χρόνια πέρασε η φετινή σεζόν» και ξέσπασαν σε γέλια μιας και δεν είναι τυχαίο που ανέφερε τον αριθμό τρία αφού τόσο εκείνη όσο και ο Δημήτρης έχουν συμβόλαιο με το Mega τρία χρόνια!

Και ο Σάββας άλλαξε κουβέντα λέγοντας: «Μυρίζεις ωραία Ελένη μου…». Και η Ελένη του είπε «Το δυσάρεστο ήταν να μου πεις βρωμάς Ελένη μου. Ευτυχώς που λες ότι μυρίζω ωραία… και γελάει, μπορεί και να με κοροϊδεύει… αλλά ξέρω ότι μοσχομυρίζω»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την Ελένη που είχε τρελά κέφια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved