Μιχαλάκη: Η αποκάλυψη για τη σκηνή της Δρόσως που προκάλεσε αντιδράσεις και η αποστομωτική απάντηση
Media

Μιχαλάκη: Η αποκάλυψη για τη σκηνή της Δρόσως που προκάλεσε αντιδράσεις και η αποστομωτική απάντηση

Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η ηθοποιός  Δανάη Μιχαλάκη που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Δεν ήξερα τότε τι εστί “Άγριες Μέλισσες”, πήγα στην οντισιόν, απλά για να πάω, είπα “δεν έχω να χάσω κάτι”» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός αναφορικά με την πρώτη οντισιόν της για τη σειρά.

Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά, μέχρι να βρεθεί στο στούντιο για το πρώτο γύρισμα, δεν είχε συνειδητοποιήσει το τι συνέβαινε. Η ίδια μάλιστα, είχε αναχωρήσει για τη Σύρο για να δουλέψει σεζόν, μέχρι που την κάλεσε η βοηθός σκηνοθέτη για να της πει πότε θα γίνει η πρώτη ανάγνωση των επεισοδίων.

Ερωτηθείσα για τον αν θα εγκατέλειπε για πάντα τον χώρο της υποκριτικής εάν δεν έπαιζε στις «Άγριες Μέλισσες» απάντησε πως θα έδινε και άλλες ευκαιρίες στον εαυτό της μέσα στον χώρο.

«Όλο και κάτι θα ερχόταν, γιατί πιστεύω πως όταν θες κάτι πραγματικά και το κυνηγάς σου έρχεται» συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα περιστατικά όπου άνθρωποι έξω στο δρόμο την επικρίνουν για την επίμαχη σκηνή, όπου η Δρόσω έχει μία πολύ προσωπική στιγμή με τον άντρα της αδερφής της.

«Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, επίσης το θεωρώ γλυκό να βλέπεις πως κάποιος ταυτίζεται με αυτό που κάνεις, και αυτό ίσως σημαίνει πως κάτι κάνεις καλά» δηλώνει.

Στην ερώτηση αν μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, την τρομάζει το επόμενό της επαγγελματικό βήμα, απαντά πως όχι, και πως όλα αποτελούν μια πρόκληση και το ζήτημα είναι αυτό που θα έρθει να έχει ενδιαφέρον.

«Το ιδανικό θα ήταν να κάνεις κάτι κόντρα. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε κωμωδία» αποκαλύπτει.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved