Survivor: Ο απίστευτος καβγάς Ασημίνας-Μαρτίκα, τα κλάματα της Βρισηίδας και ο υποψήφιος
Media

Survivor: Ο απίστευτος καβγάς Ασημίνας-Μαρτίκα, τα κλάματα της Βρισηίδας και ο υποψήφιος

Survivor: Αυτή τη φορά το... κέρμα γύρισε και την ασυλία πήρε η κόκκινη ομάδα μετά από πολλές ήττες. Αυτόματα αυτό σήμανε την πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση και από την μπλε ομάδα για αυτήν την εβδομάδα.

Και η σειρά της Βρισηίδας ήρθε, αφού οι συμπαίκτες της έκριναν πως πρέπει εκείνη να τεθεί στη διάθεση του κοινού.

Πάμε όμως να δούμε όλα εκείνα που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο τα Τρίτης (7-06) μέχρι και τη στιγμή της ανακοίνωσης.

Η επόμενη μέρα βρήκε και τις δύο ομάδες απόλυτα συγκεντρωμένες στο στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Οι εντάσεις, ωστόσο, δεν έλειψαν στις δυο καλύβες.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου άνοιξε νέο κύκλο αντιπαράθεσης με τον Σπύρο Μαρτίκα. Κάποιες συζητήσεις των Κόκκινων έκαναν το μοντέλο να επιτεθεί στον πρώην σύντροφό της και να τον κατηγορήσει για ειρωνική συμπεριφορά απέναντί της.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας εξελίχθηκε σε ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να ανατρέψουν την μέχρι τώρα πορεία τους με τους μπλε να θυμούνται πώς είναι και οι ήττες αφού όλο το προηγούμενο διάστημα τους είχαν πάρει παραμάζωμα.

Παράλληλα οι παίκτες τα χρειάστηκαν όταν είδαν τον Σπύρο Μαρτίκα να καταρρέει από πτώση. Η πτώση έτσι όπως τουλάχιστον την είδαμε ήταν σοκαριστική και αμέσως έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες.

Στον αυχένα του τοποθετήθηκε ένα ειδικό κολάρο ενώ ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως ο Σπύρος Μαρτίκας θα παραμείνει εκτός αγώνα προκείμενου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τους γιατρούς. Αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο λίγο πριν το τέλος του αγωνίσματος επέστρεψε εμφανώς καλύτερα.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε μετά τη νίκη των Κόκκινων, οι μπλε μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Η Βρισηίδα λοιπόν ξέσπασε, όμως εναντίον της ξέσπασαν και κάποιοι από τους συμπαίκτες της με πρώτο και καλύτερο τον Νίκο Γιάννη ο οποίος δεν άντεχε πλέον τη συμπεριφορά της και στο συμβούλιο την... έβαλε στη θέση της όταν εκείνη άρχισε να τους κατηγορεί:

Στο Συμβούλιο του Νησιού τα… αίματα άναψαν ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή τη σχέση του φαρμακοποιού με την Βρισηίδα και τα όσα έγιναν μεταξύ τους.

Ο Σπύρος αφού εξέφρασε το παράπονό του προς τη Βρισηίδα επειδή δεν έσπευσε να τον ρωτήσει αν ήταν καλά μετά τον τραυματισμό του υποστήριξε ότι αδίκως η μπλε ομάδα την βγάζει υποψήφια από τη στιγμή που φέρνει συνεχώς νίκες, σε αντίθεση με την Ασημίνα που όπως είπε έχει πέσει αγωνιστικά.

Ισχυρίστηκε δε ότι οι Μπλε έχουν χρησιμοποιήσει κακόβουλα τη Βρισηίδα. Κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού την Ασημίνα η οποία επιτέθηκε στον Μαρτίκα με θυμό ενώ και η Βρισηίδα εξεράγη βάζοντας τα κλάματα και λέγοντας πως δεν αντέχει να ακούει πλέον όσα λέγονται για εκείνη. Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved