Δημήτρης Λιακόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση
Media

Δημήτρης Λιακόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση

Breakfast at star: Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star ήταν σήμερα (8/6) ο Δημήτρης Λιακόπουλος.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Τρία μίλια μίλησε φυσικά για το τηλεοπτικό πρόγραμμα και έδωσε και spoiler.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός αρχικά αποκάλυψε πώς του έγινε πρόταση για τα Τρία Μίλια. «Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνο μου και στη γραμμή ήταν ο Κώστας Κιμούλης, μου ζήτησε να περάσω από ένα δοκιμαστικό για τον ρόλο του Ευθύμη. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε…», είπε.

«Είναι ένας άνθρωπος που επιζητεί την αλήθεια, είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης, έχει έντονο το αίσθημα του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο κι είναι εναρμονισμένος με τον συμπαντικό ρου, δεν τρώει κρέας και δεν πίνει αλκοόλ. Του αρέσει η περιπέτεια και δεν είναι ένας άνθρωπος υποταγμένος, θα τα βάλει με πολύ επικίνδυνους ανθρώπους για να προστατέψει όχι μόνο τους ανθρώπους που αγαπά, αλλά και για το γενικό καλό», είπε για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Ως «Ευθύμης» αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη «Φωτεινή» που υποδύεται η Ευγενία Παναγοπούλου.
«Την έχει ερωτευτεί πραγματικά. Όπως φαίνεται όμως εκείνη έχει αρχίσει να γοητεύεται από τον Στέφανο. Μέχρι πού θα φτάσει ο Ευθύμης για να παραμείνει δική του. Όπως λέει ο Ευθύμης "κανείς δεν είναι κανενός", άρα κάποιον που θέλει να φύγει δεν μπορείς παρά μόνο να τον αποχαιρετίσεις».
Σε σχέση με τον έρωτά του με τη «Φωτεινή», ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να… μονομαχήσει με τον «Στέφανο» για τα μάτια της…

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αποχή του από την τηλεόραση για σχεδόν μια πενταετία.
«Όχι δεν ήταν συνειδητή. Ειδικότερα το καλοκαίρι του ‘19 είχα συμφωνήσει σε ένα σίριαλ αλλά τελικώς δεν έγινε ποτέ, ενώ τον χειμώνα του ‘20 ήμουν σε συζητήσεις για μια άλλη καθημερινή σειρά, όμως μας ανέκοψε η πρώτη καραντίνα και το ‘21 η δεύτερη και μεγαλύτερη όπως και το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων μου. Τα τελευταία 2.5 χρόνια ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις με τον κορoνοϊό», απάντησε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved