Media

Κάγκελο η Μενεγάκη! Οι «γύφτοι» καλεσμένοι του Χρανιώτη και η ξεκαρδιστική βάφτιση του Ουγγαρέζου!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για τα ευτράπελα που συνέβησαν στο γάμο του και δεν του άρεσαν και αυτές οι δηλώσεις του έδωσαν αφορμή στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αποκαλύψει στην Ελένη τι έκανε εκείνος στη βάφτιση που ήταν νονός! 

Ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Δεν είχα αγωνία, ο γάμος μας ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα. Όταν ήπια την πρώτη μου ρακί, γέλασα κάπως χαλάρωσα, χόρεψα πάρα πολύ. Περισσότερο πέρασα καλά και γέλασα. Ένας από τους λόγους που παντρεύεσαι είναι γιατί θέλεις να κάνεις και ένα παιδί. Είχα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους δίπλα μου, είδα πολύ ωραία πρόσωπα. Είδα και πρόσωπα που δε μου άρεσαν… γιατί μπορεί να πάρεις και ένα vibe ζήλιας, ένα vibe… κάπως. Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν στον γάμο και δεν μας έφεραν ούτε δώρο. Εγώ αυτό το κρατάω… Δεν είναι το δώρο… Αυτή την έλλειψη ευαισθησίας για κάτι τέτοιο, δυστυχώς την κρατάω μέσα μου πολύ βαθιά και τη θυμάμαι. Οπότε αν με ξενέρωσε κάτι είναι μόνο αυτό. Δεν το έκαναν φίλοι μου, το έκαναν γνωστοί μου»!

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή αυτές τις δηλώσεις του ηθοποιού είπε: «Εγώ ήθελα να κάνω τη βάφτιση του βαφτιστηριού μου του πρώτου στην Τήνο και είχα βρει έναν τρόπο για να τους περάσω στο καράβι ως θρησκευτικό τουρισμό, τους περνάς ως προσκυνητές και έχουν μισό εισιτήριο…» και η Ελένη «έμεινε κάγκελο»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved