Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη - Η Κορίνα μαθαίνει τον πραγματικό πατέρα της
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη - Η Κορίνα μαθαίνει τον πραγματικό πατέρα της

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις της δραματικής σειράς «Άγριες μέλισσες» καθώς ένοχα μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στο φως και σχέσεις χρόνων κλονίζονται μια για πάντα.

Ανάμεσα σε άλλα θα δούμε τον Μελέτη να ομολογεί όλη την αλήθεια για τον φόνο του Αλέξη αλλά και την Κορίνα να μαθαίνει ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας.

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους, αλλά και ένα ντόμινο εξελίξεων που αφορά όλους όσοι εμπλέκοντας μαζί του. Ο Μεγαρίτης καταθέτει για όσα κατηγορείται και την επομένη μέρα, η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του φτάνοντας στην πολυπόθητη αλήθεια για το πώς σώθηκε ο πατέρας της αλλά και τα ένοχα μυστικά όλων.

Η Πηνελόπη είναι πια πιο αποφασισμένη από ποτέ να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αλέξη και κυνηγάει τους εμπλεκόμενους. Ωστόσο, βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα.

Από την άλλη, ο Μελέτης βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και φαίνεται πως με κάποιον τρόπο ψάχνει λύτρωση. Έτσι, αφού αντιλαμβάνεται πως πια είναι μόνος και δεν έχει τίποτα να χάσει αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη.

Ο Μελέτης ομολογεί σε εκείνη όλα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του Αλέξη, για το ποιος έδωσε την εντολή και όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ. Η κοπέλα καταρρακώνεται απo την παραδοχή του Μελέτη και παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Ωστόσο, αποφασισμένη να πει την αλήθεια είναι και η Ζωή η οποία εκμεταλλεύεται τη φυλάκιση του Ακύλα για να μιλήσει στα παιδιά της. Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή, η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα κι εκεί έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Η Ζωή αποκαλύπτει στην κόρη της πως ο πραγματικός της πατέρας είναι ο Φίλιππος και όχι ο Ακύλας, αλλά και πως είναι ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved