Σασμός: Γάμος τραγωδία για Μαθιό και Βασιλική – Οι δύο θάνατοι που συγκλονίζουν
Media

Σασμός: Γάμος τραγωδία για Μαθιό και Βασιλική – Οι δύο θάνατοι που συγκλονίζουν

Συνταρακτικές αλλά και καθοριστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Ανάμεσα σε άλλα, ο θάνατος του Καραπάνου και η δολοφονία του Αγγέλου προκαλούν ντόμινο εξελίξεων. Μάλιστα, ο γάμος του Μαθιού μετατρέπεται σε τραγωδία, καθώς συλλαμβάνεται.

Όσο οι μέρες περνούν, το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς πλησιάζει. Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε μέχρι τότε κόβουν την ανάσα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Δύο θάνατοι πρόκειται να συγκλονίσουν τους ήρωες και να ανακατέψουν εκ νέου την τράπουλα στα δεδομένα που είχαν μέχρι τώρα στη ζωή τους. Αρχικά, θα δούμε τη θυσία του Καραπάνου για να σώσει τη ζωή του Γεράσιμου.

Ο βαρυποινίτης, μαθαίνοντας πως ο νεαρός αστυνομικός γιο τον οποίο έχει στήσει ο ίδιος καρτέρι θανάτου είναι ο γιος του μπαίνει μπροστά του και «τρώει» εκείνος τη σφαίρα αφήνοντας ακαριαία την τελευταία του πνοή.

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει πολύ τον Γεράσιμο, ο οποίος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Κρήτη αφήνοντας πίσω του τη Στέλλα. Ο θάνατος, όμως που πρόκειται να επηρεάσει όλους τους ήρωες και να φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων είναι εκείνος του Άγγελου.

Ο γιατρός θα βρεθεί νεκρός και κανείς δεν θα ξέρει ποιος και γιατί τον έχει σκοτώσει. Άλλωστε, ο ίδιος έχει αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Γιατί μπορεί να πήγε στην Κρήτη για να βρει την οικογένεια του, ωστόσο με τις κινήσεις του δημιούργησε και πολλούς εχθρούς, όπως ο Κώστας, αλλά κυρίως η Καλλιόπη και ο Μαθιός.

Η είδηση πως ο Αγγελος πέθανε έχει σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία και ο Αντώνης βάζει σκοπό της ζωής του να βρει τον ένοχο.

Την ίδια ώρα, σε αντίθετο κλίμα, η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους. Τα οικεία τους πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό τους και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή. Ωστόσο, τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί.

Ο Μαθιός, μετά τον θάνατο του Αγγέλου, μπήκε στο στόχαστρο της Αστυνομίας σαν ο νούμερο ένα ύποπτος, μιας και τα δύο ξαδέλφια αρκετές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές και σκληρές κουβέντες.

Η Αστυνομία, έπειτα από κάποιες ενδείξεις, προχωράει στη σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από όσα διαδραματίζονται, αλλά πολύ περισσότερο η Βασιλική.

Από εκείνη την ημέρα και μετά, αρχίζει ένας αγώνας από τον Μαθιό να αποδείξει πως είναι αθώος. Κάποιοι τον πιστεύουν και βάζουν στο κάδρο των υπόπτων τον Κώστα και την Καλλιόπη. Κάποιοι, όμως, γνωρίζοντας πόσο σκληρός είναι, πιστεύουν πως έλυσε τις διαφορές του με τον Άγγελο χύνοντας αίμα.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved