Τρία μίλια: Η Κάτια παθαίνει κρίση αμνησίας
Media

Τρία μίλια: Η Κάτια παθαίνει κρίση αμνησίας

Τρία μίλια: Η οικογένεια Ανδρεάδη, πριν προλάβει να ηρεμήσει από την απαγωγή του Στέφανου, έρχεται αντιμέτωπη με νέα δυσάρεστα γεγονότα.

Η Κάτια παθαίνει κρίση αμνησίας, ανησυχώντας την οικογένεια, ενώ την ίδια ώρα ο Γεράσιμος συνειδητοποιεί ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν από την οικονομική κατάρρευση!

Μπορεί η πολυήμερη απαγωγή του Στέφανου να έχει αίσιο τέλος, όμως όλη αυτή η περιπέτεια πρόκειται να αφήσει κατάλοιπα στη ζωή των ηρώων. Όπως θα δούμε, στα προσεχή επεισόδια της κοινωνικής σειράς, η μητέρα του άντρα, η Κάτια, παραμένει σε πάρα πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Φτάνει στο σημείο να αναλογίζεται τα λάθη της και να κατηγορεί με τον χειρότερο τρόπο τον εαυτό της για την απαγωγή του γιου της. Συνεπώς, όλο αυτό επηρεάζει σημαντικά την ψυχική ηρεμία της, μέχρι που κάποια στιγμή έχει ένα έντονο ξέσπασμα απέναντι στον Γεράσιμο, ο οποίος με τη σειρά του προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν καταφέρνει να την ηρεμήσει αλλά η κατάσταση της Κάτιας επιδεινώνεται. Ξεχνάει ποιον έχει απέναντι της αλλά και πού βρίσκεται, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει τον αγαπημένο της σύζυγο, ο οποίος ενημερώνει σχετικά τον Μιχάλη.

Ο τελευταίος του λέει ότι η Κάτια έπαθε μία σοβαρή κρίση αμνησίας και αυτή οφείλεται στη συσσωρευμένη συναισθηματική φόρτιση που έχει περάσει όλο αυτό το διάστημα, οπότε καλό. είναι να μένει όσο γίνεται ψύχραιμη. Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα συνέρχεται και παραξενεύεται από τη στάση και τη συμπεριφορά του Γεράσιμου.

Εκείνος της εξηγεί ότι πέρασε μία κρίση αμνησίας, με την Κάτια να προσπαθεί να την υποβαθμίσει και να τον πείσει πως είναι εντελώς καλά. Ο Γεράσιμος, όμως, δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα για τη σύζυγο του και είναι αποφασισμένος να μην το αγνοήσει.

Ετσι, την έχει υπό στενή παρακολούθηση, μέχρι να βεβαιωθεί πως είναι όντως καλά. Έπειτα, ο ισχυρός άντρας βρίσκεται σε άλλον χώρο του σπιτιού, και η Κάτια βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να φύγει, κρυφά, καινά ζητήσει βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο-έκπληξη.

Βέβαια, όταν ο Γεράσιμος συνειδητοποιεί την απουσία της, τρελαίνεται από την αγωνία του και φοβάται μην της συμβεί κάτι κακό.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved