Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια
Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η Κατερίνα και η Νατάσα κάνουν τεστ DΝA για να επιβεβαιώσουν αν είναι αδελφές ή όχι, αλλά, τελικά, τα αποτελέσματα βγαίνουν αρνητικά και απογοητεύονται.

Αργότερα, η πρώτη γίνεται μάρτυρας μίας απόπειρας δολοφονίας και στενοχωριέται από την κατάληξη, με τον Άγγελο να αναλαμβάνει να την παρηγορήσει.

Η Νατάσα και η Κατερίνα, από τη στιγμή που μαθαίνουν ότι είναι αδελφές, κάνουν και οι δύο μία προσπάθεια να γνωριστούν και να πλησιάσουν η μία την άλλη, προς έκπληξη Αλέξανδρου, Κέλλυς, Μαρκέλλας αλλά κοιτών υπόλοιπων.

Κάποια στιγμή, ο Νικολαΐδης βλέπει την Κατερίνα πελαγωμένη με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή της και της προτείνει να κάνουν τεστ DΝΑ. Εκείνη και ή Νατάσα δέχονται και περιμένουν τα αποτελέσματα.

Όταν βγαίνουν, αποδεικνύεται πως δεν είναι αδελφές και απογοητεύονται έντονα και οι δύο. Και αυτό γιατί είχαν αρχίσει να συνηθίζουν στην ιδέα πως δεν είναι εντελώς μόνες.

Στη συνέχεια, η Νατάσα ζητάει αρά τη δημοσιογράφο μητέρα της να βοηθήσει την Κατερίνα να βρει όσο πιο άμεσα γίνεται τον πατέρα της. Αργότερα, η Ροζαλία αισθάνεται τρομερές τύψεις Και ενοχές για αυτό που έχει αρχίσει να νιώθει για τον Δημήτρη, ενώ η Κατερίνα θέλει να ία ξαναβρεί με τον Αλέξανδρο.

Μόνο που εκείνος έχει παγώσει από τη συμπεριφορά της. Και σαν να μη φτάνει αυτό, η Κατερίνα είναι πελαγωμένη από τα χρέη της και δέχεται χρήματα από τον Βλάσση. Είναι χρήματα που του χρωστάει ο Θανάσης και πηγαίνουν να τα πάρουν από το πάρκινγκ στο οποίο δουλεύει.

Εκεί, η νεαρή γυναίκα συναντάει τον Μαρίνη, όταν ξαφνικό τον πυροβολούν από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Σοκαρισμένη, αλλά χωρίς να χάνει χρόνο, τον πηγαίνει στην κλινική και όλοι αναστατώνονται, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως θα προσπαθήσουν να τον σκοτώσουν ξανά.

Παρ' όλα αυτά, η Κατερίνα δεν δείχνει να πτοείται και αποφασίζει να μείνει στην κλινική μαζί με τον Αλέξανδρο, τη Νατάσα και τον Αντρέα. Η Κατερίνα, στενοχωρημένη από την κατάληξη της απόπειρας δολοφονίας, μιλάει με τον Άγγελο, που για να την παρηγορήσει, της δείχνει διάφορες εκδοχές της ζωής της σε παράλληλα σύμπαντα.

Σε ένα από αυτά, μάλιστα, δεν ερωτεύεται ποτέ τον Αλέξανδρο, σε ένα άλλο είναι στ' αλήθεια αδελφές με τη Νατάσα και σε ένα τρίτο τα πράγματα είναι τόσο διαφορετικά, που δεν της αρέσουν καθόλου. Ωστόσο, το βασικό της πρόβλημα είναι πως ο Άγγελος δεν μπορεί να αλλάξει το φινάλε στο γνωστό σύμπαν που ζει η Κατερίνα.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved