Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Για πρώτη φορά, Μπλε και Κόκκινοι συναντώνται σε έναν τρίτο αγώνα ασυλίας. Ένας αγώνας κρίσιμος για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά και για το μέλλον των 9 παικτών

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι μέχρι στιγμής, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Ο φαρμακοποιός κατηγορεί την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως «ηθική αυτουργό» για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Η Ασημίνα, από την άλλη, τον χαρακτηρίζει «υποκριτή». Ποια στάση κρατά η Βρισηίδα σε όλα αυτά; Πώς αισθάνεται λίγες ώρες αφότου βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση;

Για πρώτη φορά, Μπλε και Κόκκινοι συναντώνται σε έναν τρίτο αγώνα ασυλίας. Ένας αγώνας κρίσιμος για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά και για το μέλλον των 9 παικτών. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Σύμφωνα με τα spoilers τα οποία και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη οι μπλε παίρνουν και πάλι τη νίκη.

Η ένταση ανάμεσα στον Σπύρο και την Ασημίνα μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του Νησιού. Την ίδια στιγμή, η κόκκινη ομάδα καλείται να ψηφίσει ένα από τα μέλη της για την τρίτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Σύμφωνα και πάλι με τα spoilers τα οποία και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο τρίτος υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved