Γιώργος Παπαδάκης: Ανανέωσε το συμβόλαιο του – Οι λεπτομέρειες και η σεζόν της διαδοχής
Media

Γιώργος Παπαδάκης: Ανανέωσε το συμβόλαιο του – Οι λεπτομέρειες και η σεζόν της διαδοχής

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Μπορεί το κανάλι να απέστειλε σχετική ανακοίνωση ωστόσο όλες τις λεπτομέρειες έδωσε στον «αέρα» η εκπομπή Super Κατερίνα και πιο συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Γιώργος ανανέωσε για τα δυο επόμενα χρόνια με το δεύτερο έτος να είναι κομβικό.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης θα ξεκινά στις 6 και τα τελειώνει στις 10 γιατί υπήρξαν φήμες που ήθελαν αυτό να αλλάζει. Ο δεύτερος τώρα χρόνος είναι αυτός της διαδοχής. Τι σημαίνει αυτό; Το συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο, όχι αυτόν που τώρα θα κυλήσει, αναφέρει πως ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι εκείνος που θα πει τη γνώμη του τον άνθρωπο που θα τον διαδεχτεί τηλεοπτικά. Δεν θα σταματήσει να βγαίνει στον «αέρα» αλλά θα πηγαίνει πιο αργά. Θα έχει το σχολιαστικό κομμάτι και φυσικά την επιμέλεια». Όλα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή επιβεβαιώθηκαν και από τον ίδιο μιλώντας στη τηλέφωνο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δες το απόσπασμα

Η σχετική ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του.

Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επισφραγίζει για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved