Καινούργιου για Κορομηλά: «Αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία. Με πείραξε»
Media

Καινούργιου για Κορομηλά: «Αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία. Με πείραξε»

Με αφορμή κάποια πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα με πρωταγωνιστές τη Ρούλα Κορομηλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε τη συνάντησή της με την Κορομηλά αλλά και ποιες από τις δηλώσεις της, την είχαν ενοχλήσει.

«Επειδή είδα τη Ρούλα στα Ποσειδώνια προχθές, και εσύ και η Ρούλα δεν έχετε αλλάξει πάρα πολύ. Αντικειμενικά τώρα. Πάντως και εσύ και η Ρούλα έχετε μεγαλώσει ωραία, δεν έχετε πλαστικοποιηθεί. Να το πω κι αυτό. Είστε ίδιοι» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ρούλα σε περιμένουμε! Καλομελέτα κι έρχεται!» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να προσθέτει:

«Πού την περιμένουμε; Μακάρι να έρθει! Ούτως ή άλλως βρεθήκαμε και προχθές και η γυναίκα ήταν ευγενέστατη. Μακάρι να έρθει. Η αλήθεια είναι ότι είχε κάνει κάποιες δηλώσεις που με είχαν στενοχωρήσει πάρα πολύ και τέλος πάντων. Δεν το συζητήσαμε όταν βρεθήκαμε. Ήταν από τις λίγες φορές που πειράχτηκα. Ξέρει η Ρούλα πόσο έχω παλέψει για να είμαι εδώ. Εγώ ποτέ δεν είχα κανένα θέμα. Ίσα ίσα που την είχα ακούσει και σε πολύ αυστηρές κριτικές. Σε μία περίοδο που εγώ πήγαινα πολύ καλά να λέει ότι δεν κάνω για κεντρική παρουσιάστρια. Ουσιαστικά αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία. Αυτό με πείραξε. Από εκεί και πέρα σέβομαι πολύ την πορεία της και τη θαυμάζω ως γυναίκα. Μακάρι να μου δώσει και μία τηλεοπτική συνέντευξη, θα ήταν μεγάλη μου τιμή», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved