Λάουρα Νάργιες: Με μίνι φόρεμα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της-Σάστισε με την κίνηση της Μενεγάκη
Media

Λάουρα Νάργιες: Με μίνι φόρεμα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της-Σάστισε με την κίνηση της Μενεγάκη

H Λάουρα Νάργιες έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στην Ελένη Μενεγάκη.

Η εγκυμονούσα εμφανίστηκε φορώντας ένα μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες και η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιάστηκε και της χάιδευε την κοιλίτσα!

Η παρουσιάστρια ανέφερε «Περιμένουμε αγοράκι. Είμαι τρελά ευτυχισμένη» και η οικοδέσποινα έλιωσε!

Η Ελένη ήθελε να τη φροντίσει, της έβαλε μαξιλάρια στην πλάτη της για να νιώθει άνετα και… της είπε να βγάλει τα παπούτσια της. Και η Λάουρα τη ρώτησε «αν δεν σε πειράζει θα τα βγάλω…» και της απάντησε η Ελένη: «Να τα βγάλεις. Και εγώ τα έβγαλα»!

Όταν η μέλλουσα μανούλα έβγαλε τα ψηλοτάκουνα, η Ελένη τις έδωσε ένα μαξιλάρι να βάλει τα πόδια της πάνω και η Λάουρα ξέσπασε σε γέλια για αυτή την κίνηση!

Να σας θυμίσουμε ότι Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι επιβεβαίωσαν με το πιο γλυκό τρόπο ότι θα γίνουν γονείς! Το ευτυχισμένο ζευγάρι δημοσίευσε μία κοινή του φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και ο τραγουδιστής κρατά το υπερηχογράφημα!

Συγκεκριμένα η Λάουρα Νάργιες έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι 🤍»!Την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και ο Χρήστος Σαντικάι!

Δείτε παρακάτω την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της εγκυμονούσας Λάουρας αλλά και την υπέροχη κίνηση της μαμάς Ελένης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved