Γιώργος Ηλιόπουλος για Άγριες μέλισσες: «Το φινάλε θα μας κόψει την ανάσα»
Media

Γιώργος Ηλιόπουλος για Άγριες μέλισσες: «Το φινάλε θα μας κόψει την ανάσα»

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος για τρεις σεζόν συμμετείχε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες», η οποία ετοιμάζεται να κατεβάσει οριστική αυλαία.

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς θα βρουν τα τελευταία γυρίσματα τον ήρωα του και για τις καταιγιστικές εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια.

Mε τον Λάμπρο και τον Μπάμπη και στη συνέχεια με τον Ορφανίδη, πλέον τους δένουν τα κοινά τους βιώματα.

«Εχουν δεσμό ζωής. Τους ένωσαν οι ιδέες και ο κοινός στόχος, παρόλο που ο καθένας είχε διαφορετική αφετηρία, και ζήτησαν και διεκδίκησαν έναν καλύτερο κόσμο».

Είναι που έχουν και έναν κοινό εχθρό. Τι θα γίνει τελικά με τον Ακύλα;

«Οι σεναριογράφοι μας έχουν μεγάλη παράδοση στους κακούς. Λατρεύεις να τους μισείς. Ο Ακύλας όμως ακουμπάει την πραγματικότητα, οπότε έχεις έναν παραπάνω λόγο να τον αντιπαθείς. Περιμένουμε κι εμείς να δούμε τι ου επιφυλάσσει το κοντινό μέλλον».

Τα τελευταία επεισόδιο πώς θα βρουν τον ήρωα σας;

«Ο Προκοπής δεν ήταν από τους ήρωες που έτρεχε τις εξελίξεις. Ζούσε από τις ζωές των άλλων. Γι’ αυτό και ήταν μεγάλη η έκπληξη μου όταν διαπίστωσα πόσο αγαπητός είναι στον κόσμο.

Φαίνεται πως έχει μια εικόνα οικεία. Στο τέλος της σειράς αυτό που έχει σημασία για τον ίδιο είναι πως βρίσκεται με την πλευρά εκείνων που δικαιώνονται, αν μπορεί να υπάρξει δικαίωση μετά από αυτή την εθνική καταστροφή».

Η σειρά θα ολοκληρωθεί με την εξέγερση του Πολυτεχνείου;

«Σίγουρα θα υπάρξει μια μετάβαση στο χρόνο αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο».

Ο Προκοπής μαθαίνει ότι ο Λυκογιάννης είναι αυτοί που σκότωσε τον Ξανθό;

«Υπάρχει ομερτά στο Διαφάνι».

Και μέσα σε όλα οι Άβαντες επιτίθενται στον Θανασάκη ο οποίος χάνει τη μάχη με τη ζωή.

«Ο Ακύλας δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει ο Θανασάκης να καταθέσει στη δίκη. Αυτές οι σκηνές ήταν πολύ δύσκολες καθώς ήταν μεγάλο το συγκινησιακό φορτίο».

Ποια είναι η αντίδραση του Τόλλια και της Παγώνας;

«Η Παγώνα φυσικά καταρρακώνεται και ο Τόλλιας θέλει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Ομως οι συγχωριανοί του καταφέρνουν να τον συγκρατήσουν.

Ολοι είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα και πιστεύουν ότι κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως. Οι σεναριογράφοι μας έχουν υποσχεθεί πως το φινάλε θα μας κόψει την ανάσα και πως η σειρά θα έχει το τέλος που της αξίζει».

Ο Ακύλας θα συλληφθεί;

«Ο εισαγγελέας Κουρτέσης παρουσιάζει στον Λάμπρο, τον Ζάχο και τον Πέτρο ένα παράτολμο σχέδιο για να οδηγήσει τον Ακύλα στη δικαιοσύνη. Να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Και πετυχαίνει.

Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας αλλά κι όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται και θα οδηγηθούν στη φυλακή».

Ο Μελέτης είναι μια ακόμη ιδιαίτερη περίπτωση.

«Ο Μελέτης είναι ένας χαρακτήρας πρωτοποριακός για την ! ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που έκανε μια δημιουργία και κατέθεσε την ψυχή του.

Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον γιατί είναι μαθητής μου. Τον βλέπω να παίζει τόσο συγκλονιστικά και συγκινούμαι. Του αξίζουν όλα τα καλά. Ως ήρωας της σειράς, ο Μελέτης δεν είχε κανένα στήριγμα εκτός από τον Κωνσταντή, τον οποίο έχασε.

Οταν πήγε να νιώσει κάτι για την Ανέτ ήταν αργά. Θα δούμε τι θα συμβεί και στην περίπτωση του».

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved