Survivor: Ο μεγάλος τελικός φτάνει – Πρώτος στα στοιχήματα  ο Σοϊλέδης
Media

Survivor: Ο μεγάλος τελικός φτάνει – Πρώτος στα στοιχήματα ο Σοϊλέδης

Τρεις περίπου εβδομάδες έμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Πριν ακόμα ανακηρυχτεί ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η ομάδα του κάνουν σκέψεις για τον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού που αγαπά τόσο το κοινό.

Μοιάζει να ήταν χθες που τέλη Δεκεμβρίου του 2021, ηθοποιοί, τραγουδιστές αθλητές, επιχειρηματίες, τραγουδιστές μοντέλα, ένας μάγειρας και ένας δημοσιογράφος ταξίδεψαν στις μαγευτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου, με έναν και μόνο στόχο, τη νίκη.

Ορισμένοι έφυγαν νωρίς, κάποιοι άλλοι μπήκαν δυναμικά, προέκυψαν τσακωμοί, έρωτες, τραυματισμοί, διαμάχες, αλλά κυρίως οι παίκτες του φετινού διαγωνισμού χάρισαν στο κοινό στιγμές έντασης στους στίβους μάχης.

Ομως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και τόσο οι εναπομείναντες παίκτες όσο και ο Γιώργος Λιανός περιμένουν τη μέρα του μεγάλου τελικού όπου και θα ανακηρυχτεί ο νικητής.

Αν νομίζετε πως τις τελευταίες τους μέρες στο νησί, Διάσημοι και Μαχητές θα τις περάσουν χαλαρά, πάνω σε μια αιώρα πίνοντας κοκτέιλ, μάλλον έχετε μπερδευτεί.

Τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν τους αντιπάλους τους για να βρεθούν στον ημιτελικό, τον τελικό και κατά συνέπεια στη διακριτική ευχέρεια του τηλεοπτικού κοινού.

Προσοχή όμως! Λέγεται πως οι τελευταίοι αγώνες του ημιτελικού θα είναι πιο σκληροί από ποτέ και θα φέρουν τους διαγωνιζόμενους στο σημείο να αναμετρηθούν όχι μόνο με τους αντιπάλους τους αλλά και με τους ίδιους τους τους εαυτούς.

Ο βαθμός δυσκολίας θα ανέβει, όπως και το χρονικό διάστημα που θα περάσουν στην αμμουδιά του Αγίου Δομίνικου την ημέρα του ημιτελικού.

Οταν όμως οι δύο παίκτες αποχωρήσουν, μάλλον τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα για τους δύο του τελικού αφού, όπως σε κάθε κύκλο, έτσι και φέτος, το κοινό θα είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιος παίκτης αξίζει να σηκώσει το τρόπαιο και φυσικά να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, οι δύο τυχεροί θα μεταφερθούν στην Ελλάδα και θα παραμείνουν μέχρι τη βραδιά του τελικού σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης. Δεν θα έρθουν σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους παρά μόνο το βράδυ που ζωντανά θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν από τον ΣΚΑΪ.

Η μεγάλη βραδιά θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων, στο Γαλάτσι, όπως κάθε χρόνο, όμως φέτος συζητείται μήπως για πρώτη φορά έπειτα από τόσα χρόνια υπάρχει κοινό.

Λόγω πανδημίας, τα προηγούμενα χρόνια κάτι τέτοιο είχε κριθεί αδύνατο, όμως φέτος άτομα της παραγωγής συζητούν μήπως εκτός από τους παίκτες που πέρασαν από τις εξωτικές παραλίες, υπάρχει και ένα μικρό μέρος τηλεοπτικού κοινού.

Εννοείται πως ο Γιώργος Λιανός θα συντονίσει τη βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προβάλλει βίντεο από τις στιγμές των παικτών, τις δυσκολίες που βίωσαν, κορυφαίες νίκες από τους στίβους μάχης, ενώ δεν θα παραλείψει να δείξει πόσο άλλαξαν οι παίκτες εξωτερικά κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι και συγκεκριμένα πόσα κιλά έχασαν. Στο τέλος θα ανακοινώσει φυσικά το όνομα του νικητή.

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι πρώτος στα στοιχήματα εδώ και καιρό. Παρά τις εντάσεις που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς με άλλους παίκτες, στα προγνωστικά είναι πρώτος και μάλιστα με διαφορά. Οχι τίποτε άλλο, αλλά έχει και έναν γάμο με τη Μαρία Αντωνά να κανονίσει όταν με το καλό πατήσει το πόδι του στην ελληνική γη.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved