Survivor: Αυτό είναι το ποσό που πήρε η Βρισηίδα φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο
Media

Survivor: Αυτό είναι το ποσό που πήρε η Βρισηίδα φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Γιώργος Ταλάντσεβ «μονομάχησαν» για μια θέση στους 8 του Survivor και τελικά η Βρισηίδα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο αλλά με γεμάτες τις τσέπες της!

Η Βρισηίδα συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και κλήθηκε να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο!

Η παίκτρια αποχώρησε με κλάματα και λίγο πριν φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Νιώθω περίεργα! Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της και τελείωσε η παύση, που ήταν όμορφη για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ οπότε όλα καλά» και αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και πήρε τα πράγματά της και έφυγε οριστικά!

Ο δε Άρης Σοϊλέδης ήταν σίγουρος πως αυτή τη φορά δεν θα τη γλίτωνε ο Μαρτίκας και θα έφευγε γι’ αυτό και το Twitter τον «στόλισε»... Αποθέωσε φυσικά τον στρατηγό Μαρτίκα για την παραμονή του και ανέφερε πως τον βλέπει ήδη τελικό.

Το νεαρό μοντέλο έφυγε από το survivor αλλά πόσα λεφτά πήρε;

Η Βρισηίδα για την παραμονή της στο παιχνίδι πήρε πάνω από 25.000 ευρώ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η αμοιβή της για κάθε εβδομάδα ήταν 2.800 ευρώ.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει ποστάρει στο instagram της!

Κι αν δεν είδατε την αποχώρησή της, δείτε την παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved