Άγριες μέλισσες: Δανάη Λουκάκη: «Το Διαφάνι θα δακρύσει για την οικογένεια Τόλλια»
Media

Άγριες μέλισσες: Δανάη Λουκάκη: «Το Διαφάνι θα δακρύσει για την οικογένεια Τόλλια»

H οικογένεια Τόλλια και στην φετινή, τρίτη και τελευταία σεζόν των «Άγριων μελισσών», βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Μετά τη Σοφούλα, που βασανίστηκε πολύ από τον Μάνο Βόσκαρη, ήρθε η σειρά του Θανάση, ο οποίος πληρώνει τελικά με τη ζωή του την εμπλοκή του με τους Άβαντες και τον Ακύλα Μεγαρίτη. Η Δανάη Λουκάκη μίλησε για τη γεμάτη πόνο διαδρομή που έχει διανύσει η ηρωίδα της μέχρι να έρθει το φινάλε.

Η καθημερινή διαδρομή σας προς την Παλλήνη φτάνει σιγά σίγα προς το τέλος της. Τι ήταν οι «Άγριες μέλισσες» για την καριέρα σας;

Για μένα είναι -γιατί παίζω ακόμη, δεν έχει μπει ή λέξη τέλος- μια μεγάλη ευκαιρία, μια μεγάλη αβάντα. Καλή δουλειά και καλοί συνεργάτες. Ήταν μια μεγάλη άνοδος σε όλα. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς οι τηλεθεατές πρέπει να περιμένουν απρόσμενες εξελίξεις.

Για εμένα προσωπικά, τα τελευταία επεισόδια είναι μια τεράστια πρόκληση υποκριτικά και εύχομαι το ελπίζω, δηλαδή, με όλη μου την ψυχή και την καρδιά να μην απογοητεύσω κανέναν. Η Παγώνα θα πάθει αυτό που τρέμει κάθε γονιός, θα ζήσει το αφύσικο και το τραγικό.

Οι «Άγριες , μέλισσες» με πήγαν ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά και ευχαριστώ πολύ το σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη που μου εμπιστεύτηκαν το ρόλο της Παγώνας. Δεν είναι μόνο η αποδοχή και η αναγνωρισιμότητα από τον κόσμο, αλλά η εξέλιξη μου η καλλιτεχνική.

Μέσα από το ρόλο της Παγώνας, πήρα πολλά και ποικίλα εφόδια για να συνεχίσω την πορεία μου στην υποκριτική. Δούλεψα πολύ σκληρά και εντατικά, καλλιεργήθηκα μέσα από την τηλεόραση.

Και αυτό είναι πολύ τιμητικό γιατί είναι κάτι που συμβαίνει κυρίως στο θέατρο, αλλά να που εγώ το έζησα μέσα από μια σειρά εποχής. Δεν έχω κάνει ακόμη τον απολογισμό μου, γιατί εξακολουθώ να πηγαίνω στα γυρίσματα, αλλά όλο το καστ, οι τεχνικοί και οι συντελεστές βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν να κόψουμε το νήμα ενός μαραθωνίου. Και σίγουρα ο αποχαιρετισμός μας θα είναι πολύ δύσκολος.

Επομένως, δεν έχετε μπει ακόμη σε φάση αναπόλησης της σειράς…

Όχι. Επειδή έχω πολύ δύσκολα γυρίσματα, δεν έχω μπει ακόμη και σε τέτοια διαδικασία. Είμαι εκεί, πιο μάχιμη από ποτέ!

Η Παγώνα καθ' όλη τη διάρκεια των «Άγριων μελισσών», έχει περάσει πολλές περιπέτειες. Την επιλόχεια κατάθλιψη, τις πιέσεις του Δούκα απέναντι στον άντρα της, την κακοποιητική σχέση της Σοφούλας και το δικαστήριο με τον Μάνο Βόσκαρη, τη σύλληψη του Θανάση, τη φυλάκιση του, την εμπλοκή, του με τους Άβαντες και τώρα έρχεται για αυτήν και τον Τόλλια η χαριστική βολή.

Για εμένα, λοιπόν, το ταξίδι των «Μελισσών» δεν έχει τελειώσει. Δεν μπορώ να το δω νοσταλγικά γιατί καλούμαι να δώσω το 100% του εαυτού μου απέναντι σε μια ηρωίδα που θα πονέσει πάρα πολύ και θα πρέπει να σταθεί για τον άντρα της, τα παιδιά της, τον εαυτό της, αλλά και ως παράδειγμα σε όλη την κοινωνία, όρθια και δυνατή. Ο φασισμός είναι σκληρό πράγμα και έχει απώλειες.

Οι Άβαντες δεν άφησαν τελικά τον Θανασάκη να γλιτώσει...

Γίνεται να βγεις εύκολα από αυτές τις οργανώσεις; Τους ανήκεις, ξέρεις μυστικά. Καταλυτικά γεγονότα θα συμβούν στην οικογένεια Τόλλια. Θα συγκινηθεί ο κόσμος και θα θυμηθεί πολλά.

Οι Άβαντες είναι επικίνδυνοι και ο Ακύλας είναι το απόλυτο κακό. Ο Τόλλιας, η Παγώνα, όλη η οικογένεια τους θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο. Θα δακρύσει το Διαφάνι για αυτούς.

Πώς θέλετε να τελειώσει η σειρά;

Με μια γιορτή ελευθερίας και χαράς. Να κλείσουν κάποιες ιστορίες και ο καθένας να βρει τη γαλήνη και την ηρεμία. Μπορεί η οικογένεια Τόλλια να πενθεί, αλλά το Διαφάνι πρέπει να γιορτάσει, οι τηλεθεατές πρέπει να γιορτάσουν, γιατί όλοι οι ήρωες της σειράς πέρασαν πολλά και άσχημα. Φυσικά θα ήθελα να τιμωρηθεί ο Ακύλας όπως του αξίζει.

Θέλω κάθαρση και δικαίωση, γιατί τα εγκλήματα του είναι. πολλά και ειδεχθή. Θέλω όσοι έφταιξαν, όσοι έχουν αδικήσει με τις συμπεριφορές τους, ο Δούκας, ο Μελέτης, η Μυρσίνη, να πάρουν το μάθημα της ζωής.

Η κοινωνία του Διαφανίου απαιτεί δικαιοσύνη, όπως όλες οι κοινωνίες. Θέλω αυτοί που έχουν αδικηθεί να χαρούν. Στον Λάμπρο και στην Ελένη αξίζει ψυχικά μια εσωτερική ηρεμία, να τα βρουν με τη ζωή και να ευτυχήσουν ως ζευγάρι.

Το Διαφάνι έχει ταλαιπωρηθεί. Πρέπει να ζήσει με αξιοπρέπεια, ανθρωπιά και ησυχία. Είναι δύσκολο πράγμα η ηρεμία, αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα και αυτή έρχεται ειδικά από τα νέα παιδιά, από την κάθε νέα γενιά που έχει όραμα και κάνει όνειρα.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved