Άγριες μέλισσες: Η Ζωή δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον Ακύλα
Media

Άγριες μέλισσες: Η Ζωή δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Ταπεινωμένος στη φυλακή, με ένα ολόκληρο χωριό να «βράζει» εναντίον του, ο Μεγαρίτης δέχεται το τελειωτικό χτύπημα από την ίδια του τη γυναίκα.

Η Ζωή τον επισκέπτεται μόνο και μόνο για να του ρίξει αλάτι στις πληγές αποκαλύπτοντας ότι η Κορίνα δεν είναι δική του κόρη, αλλά παιδί του μεγάλου και αληθινού της έρωτα, του Φίλιππου...

Τo Διαφάνι είναι ακόμη μουδιασμένο από το θάνατο του Θανάση. Σίγουρα, η σύλληψη του Ακύλα και του Μελέτη δικαιώνει κατά κάποιον τρόπο τη θυσία του νεαρού και σκορπά ανακούφιση, σε όλο το χωριό, όμως το γεγονός δεν αλλάζει...

Ο γιος του Περικλή και της Παγώνας, ένα παιδί μορφωμένο, με όνειρα, που ακολούθησε το λάθος δρόμο, έφτασε στο σημείο να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή τις επιλογές του.

Χωρίς την παραμικρή αναστολή, ο Ακύλας έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν προκειμένου να μην καταθέσει εναντίον των Αβάντων στην επικείμενη δίκη για τους φόνους των μελών της ΕΑΚ.

Τώρα, η οργή όλου του Διαφανίου έχει στραφεί εναντίον του και ο ίδιος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, ψάχνοντας απεγνωσμένα έναν τρόπο για να αποδράσει. Ξέρει καλά πως αυτήν τη φορά δύσκολα θα γλιτώσει, καθώς ένα ολόκληρο χωριό έχει ορκιστεί εκδίκηση.

Η επίσκεψη της Ζωής στη φυλακή κάνει την επιθυμία του να το σκάσει ακόμα μεγαλύτερη! Η γυναίκα του, που του έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι τον μισεί, έρχεται να τον δει και να του ανακοινώσει κάτι που τον συγκλονίζει.

Η Κορίνα η αγαπημένη του κόρη και ο μόνος άνθρωπος που ένιωσε πως τον αγαπά πραγματικά, είναι στην πραγματικότητα παιδί ενός άλλου. Και μάλιστα, του ανθρώπου που ο ίδιος έβαλε να σκοτώσουν χρόνια πριν του μοναδικού άντρα που ερωτεύτηκε και ήθελε να παντρευτεί η Ζωή.

Αποκαλύπτοντας του τώρα, στην πιο αδύναμη στιγμή του, την αλήθεια που του έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια, η Ζωή παίρνει επιτέλους την εκδίκηση της. Και ο ίδιος καταρρέει, νιώθει το μυαλό του να παραλύει και δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο παρά το πώς θα βγει από τη φυλακή για να τη σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Ο επόμενος που μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της Ζωής είναι ο Λευτέρης και μένει τώρα η ίδια η Κορίνα, που τόσα χρόνια ζούσε ένα ψέμα. Η Ζωή ξέρει καλά ότι η κόρη της θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα και σκέφτεται ποιο δρόμο να ακολουθήσει.

Τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα της έχουν αποκαλύψει το 'αληθινό πρόσωπο του Ακύλα, όμως η αγάπη που είχε μέσα της για αυτόν δεν έχει σβήσει.

Έτσι, σκέφτεται να τον πάρει και να κατεβούν στην Αθήνα, ώστε να δει με τα ίδια της τα μάτια την αλήθεια. Με αυτό τον τρόπο, πιστεύει ότι θα κλονιστεί μεν, αλλά στο τέλος θα καταλάβει.

Όντως οι δυο τους φεύγουν μαζί και η Ζωή οδηγεί την Κορίνα στα ίδια μονοπάτια που αποκάλυψαν και σε εκείνη την τύχη του αγαπημένου της Φίλιππου.

Η μικρή μαθαίνει ότι ο αληθινός της πατέρας δεν είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, αλλά ο άνθρωπος που αγάπησε πραγματικά τη μητέρα της και πως η ίδια ήταν ο καρπός του καταδικασμένου ερωτά τους.

Φυσικά σοκάρεται, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ακύλας ετοιμάζει την απόδραση του, όταν δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη...

Παρά τη δολοφονία του Ξανθού και τη σύλληψη του Ακύλα, ο Ζάχος δεν είναι ικανοποιημένος, θέλει να δει όλους τους δολοφόνους της μάνας του να τιμωρούνται για ό,τι έκαναν και δεν το βάζει κάτω.

Φαίνεται ότι έχει έρθει επιτέλους η ώρα να πληρωθούν όλοι οι λογαριασμοί, παλιοί και νέοι, και κανείς δεν πρόκειται να γλιτώσει. Πρώτος ο Μελέτης, αφού η Πηνελόπη καταφέρνει να πάρει στα χέρια της την ομολογία του Μεγαρίτη και να μάθει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Αλέξη.

Κλονισμένη που οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν, ξέρει ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να καθίσει ξανά τον πατέρα της στο εδώλιο και αυτός είναι να δεχτεί η Ασπασία να καταθέσει ποιος έδωσε την εντολή στον Αχιλλέα να χτυπήσει τους εισαγγελείς.

Όμως εκείνη αρνείται να πάρει αυτό το ρίσκο και να εμπλακεί ξανά σε μια υπόθεση για την οποία χύθηκε τόσο αίμα... Έτσι, η Πηνελόπη βρίσκεται ξανά στο σημείο μηδέν, όταν ο Μελέτης παίρνει την απόφαση που θα λυτρώσει και τους δύο.

Από τη φυλακή πια, νιώθοντας ότι δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει και πως πρέπει να πληρώσει για όσα έκανε, της εξομολογείται όλα όσα πάντα υποψιαζόταν αλλά δεν μπορούσε να αποδείξει.

Παραδέχεται με λίγα λόγια ότι συμμετείχε στη δολοφονία του Γραμματικού, ο οποίος όμως δεν αποτελούσε εξαρχής στόχο της επίθεσης. Καταρρακωμένη, εκείνη παίρνει την απόφαση να καταγγείλει τον πατέρα της και η αντίστροφη μέτρηση για τον Δούκα αρχίζει...

Ήδη η Αγορίτσα, η γυναίκα που μέχρι σήμερα δεν είχε λείψει στιγμή από το πλευρό του, τον εγκαταλείπει, ενώ ο Κωνσταντής, μην αντέχοντας άλλο τις τύψεις του για το φόνο του Γιάννου, ομολογεί τα πάντα στον Λάμπρο, ανοίγοντας ένα μέτωπο που δεν έκλεισε ποτέ όπως έπρεπε...

Για αυτόν το θάνατο δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς, κάτι που οδήγησε τον Μιλτιάδη στην τρέλα. Τώρα, με την ομολογία του Κωνσταντή στα χέρια του, ο Λάμπρος πρέπει να πάρει την απόφαση που θα δικαιώσει τόσο τον αδελφό όσο και τον πατέρα του.

Θα στείλει τον Δούκα και τον Μελέτη να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους; Όσο περιμένει την απάντηση, ο Κωνσταντής υπόφερες το ίδιο και η σχέση του με τη Δρόσω.

Αδυνατώντας να αντέξει το βάρος, εκείνη φεύγει καταρρακωμένη από το σπίτι του και όλα δείχνουν πως οι δυο τους θα χωρίσουν, αυτήν τη φορά οριστικά. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν, όμως ακόμα και αυτό τώρα φαίνεται πολύ δύσκολο.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved