Ο Όρκος: Λουκία Μιχαλοπούλου: «Η σχέση της Χλόης και του Παύλου είναι καρμική»
Media

Ο Όρκος: Λουκία Μιχαλοπούλου: «Η σχέση της Χλόης και του Παύλου είναι καρμική»

Η Λούκια Μιχαλοπούλου, ενέδωσε φέτος στη μικρή οθόνη και την απολαμβάνουμε στην ιατρική δραματική σειρά «Ο όρκος» στην ΕΡΤ1.

Η βραβευμένη ηθοποιός υποδύεται τη Χλόη, μια γυναίκα που ξαναγεννιέται από τις στάχτες της.

Ποια ήταν η πρώτη εντύπωση που δημιουργήσατε για την ηρωίδα σας τη Χλόη όταν πρωτόσυστηθήκατε, γιατί μέχρι σήμερα έχει κάνει μεγάλη διαδρομή!

«Οι χαρακτήρες που γράφει η Τίνα Καμπίτση είναι από την αρχή καθαροί και διαυγείς και μπορείς να τους σκιτσάρεις. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για μας γιατί βλέπεις σε τι περιοχές έχεις σταδιακά να. παίξει.

Είχα διαβάσει τα πρώτα επεισόδια. Με ενδιαφέρει ο τρόπος που η Χλόη διαχειρίζεται την απώλειας της φίλης της, που το ζει γενναία και δεν βάζει τον πόνο κάτω από το χαλάκι. Μετά τον θάνατο της Ηρώς τα παρατάει όλα και μηδενίζει.

Φανταζόμουν ότι θα αρχίσει να ανασυγκροτείται αλλά όχι σε ποιο βαθμό. Είναι ωραίο που ξαναρχίζει τη ζωή της από το μηδέν, ξαναδιεκδικεί τους ανθρώπους που θέλει να είναι κοντά της, τις σχέσεις της, τη δουλειά της, τον Παύλο. Είναι πολύ όμορφο το πώς παίρνει δύναμη. Είναι θετική γυναίκα η Χλόη».

Ο δρόμος τούς άλλαξε όλους.

«Πράγματι, απλά η εξέλιξη της Χλόης είναι πολύ δομημένη. Παρότι το πρόγραμμα ξεκίνησε με κάτι στενάχωρο και κινείται σε χώρους όπου ζουν άνθρωποι που έχουν χάσει τα πάντα, υπάρχει φως».

Ενιωσε ποτέ ότι η Ηρώ ήταν η μεγάλη της ανταγωνίστρια καθώς ο Παύλος είχε αισθήματα για τη γυναίκα του αδελφού του;

«Η Χλόη έχει ένα μεγάλο ατού. Δεν είναι καθόλου κομπλεξική. Δεν έχει τέτοια προβλήματα. Αυτό που νιώθει -και το λέει στον Παύλο- δεν είναι από ζήλια για την καλύτερη της φίλη.

Εχει να κάνει με τον ίδιο τον Παύλο και το γεγονός ότι το πρόβλημα το είχε μοιραστεί με την Ηρώ κι όχι με εκείνη. Το σημαντικό είναι πως ό,τι νιώσει η Χλόη το μοιράζεται κι αυτό είναι προσόν.

Μπορεί να είναι επιρρεπής στο σκοτάδι και ίσως παραπάνω εσωστρεφής, αλλά δεν έχει συμπλέγματα. Τον Παύλο τον αγαπάει καθαρά. Δεν έχει δεύτερες σκέψεις».

Γιατί δεν ήταν μαζί του από την αρχή αφού ήξερε τα αισθήματα τη5 και ήταν με τον Μιχάλη;

«Οι άνθρωποι δεν μπορούμε να έχουμε αυτό που θέλουμε την ώρα που ίο θέλουμε, είτε γιατί δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει είτε γιατί φοβόμαστε. Το να πω κάτι και να το διεκδικήσω είναι σύγχρονο φαινόμενο.

Σημασία δεν έχει πότε θα γίνει αυτό αλλά π τάση προς τα πράγματα. Επρεπε για έναν λόγο να γίνει ένας κύκλος. Να βρεθεί με έναν άνθρωπο που τη στηρίζει. Ο Μιχάλης ήταν μια στιγμή της. Ίσως δεν έπρεπε να είναι κατευθείαν με τον Παύλο».

Η αλήθεια είναι πως η Χλόη δεν έχει κι ένα εύκολο παρελθόν. Εχει κι εκείνη τα τραύματα της. Δύσκολα παιδικά χρόνια. Χωρίς πατέρα και με έναν πατριό να την κακοποιεί.

«Είναι ένα τραυματισμένο κορίτσι. Και πάλι καλά το πώς το έχει διαχειριστεί έτσι και μακάρι οι άνθρωποι που περνούν μικρούς και μεγάλους τραυματισμούς να λειτουργούμε με τέτοιους τρόπους. Η δομή είναι η ανάγκη της προσφοράς της και ένας τρόπος διαχείρισης του πόνου της».

Με τον Παύλο θα βρει την ευτυχία και την ηρεμία που ζητάει;

«Αλίμονο να μην τη βρει. Η σχέση τους είναι καρμική. Εχουν κάτι πολύ κοινό. Δεν θα το επιτρέψω εγώ μη συμβεί.

Θα αργήσει να αποκαλυφθεί ποιος σκότωσε την Ηρώ;

«Εχω διαβάσει το σενάριο και η ιστορία ξετυλίγεται πολύ ωραία. Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο μπαίνουν νέες πληροφορίες. Με έναν τρόπο η Χλόη σοκάρεται από αυτό που κρύβεται πίσω από όσα έχουν συμβεί».

Είναι πολύ προφανές για να είναι ο Ζαφείρης πίσω από τις δολοφονίες.

«Ο Ζαφείρης είναι μια σκοτεινή περσόνα, δεν είναι μια καθαρή προσωπικότητα. Σίγουρα κρύβει πράγματα από αυτή την εθελοντική προσφορά του αλλά θα ήταν πολύ επιφανειακό να τα είχε κάνει όλα εκείνος. Εχει κάνει πράγματα, αλλά μπορεί να μην είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του δυστυχήματος».

Πηγή:ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved