Χρήστος Πλαΐνης για Άγριες μέλισσες: «Ο Τόλλιας θέλει να εκδικηθεί για το θάνατο του γιου του»
Media

Χρήστος Πλαΐνης για Άγριες μέλισσες: «Ο Τόλλιας θέλει να εκδικηθεί για το θάνατο του γιου του»

Άγριες μέλισσες: Ο Τόλλιας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αυτό το διάστημα. Η δολοφονία του Θανάση φέρνει μεγάλες ανατροπές τόσο στο Διαφάνι όσο και στη ζωή του.

O Χρήστος Πλαΐνης που τον υποδύεται, μίλησε για τον ήρωα του για το ποιο θα ήθελε να είναι το φινάλε του.

Το ταξίδι του Τόλλια μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια ήταν πολύ συναρπαστικό. Ο συγκεκριμένος ήρωας πέρασε από 40 κύματα.

Πραγματικά, ο ρόλος του Τόλλια ήταν ένα διαμαντάκι. Είμαι πολύ τυχερός που με εμπιστεύτηκαν και αποφάσισαν να αναλάβω την ευθύνη αυτού του ρόλου. Η διαδρομή του ήταν πολύ μεγάλη.

Είναι ένας ρόλος που είχε τα πάνω του, τα κάτω του, τις ευαισθησίες του, το δυναμισμό του, τις στενοχώριες του, πολλά συναισθήματα. Μεγάλη ευκαιρία και μεγάλο δώρο για έναν ηθοποιό να μπορεί να παίζει τέτοιες καταστάσεις, μια πολύ ευχάριστη στιγμή».

- Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πιο δυνατό στοιχείο του Τόλλια;

«Η ουσιαστική ηθική που έχει απέναντι στα πράγματα, γιατί ο Τόλλιας, ακόμα και στον πρώτο κύκλο που τον είδαμε να κάνει πράγματα που δεν ήταν σωστά, η ψυχούλα του δεν ήταν έτσι.

Αναγκαζόταν να τα κάνει, κι αυτό είναι το σημαντικό και το δραματικό σε ένα ρόλο. Το να γίνει κάποιος κλέφτης από άποψη δεν λέει τίποτα, το να γίνει όμως επειδή εξαναγκάστηκε, πιέστηκε ή εκβιάστηκε, εκεί υπάρχει μια έντονη δραματικότητα».

Πόσο τον αλλάζει ο θάνατος του Θανάση; Θα γίνει πιο σκληρός;

«Γενικά, θα είναι πολύ θυμωμένος, αλλάζει όλη του η ζωή. Θα είναι ένας άλλος άνθρωπος πια, όπως είναι όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτή τη δυσάρεστη θέση, να χάσουν ένα παιδί. Υπάρχει δηλαδή ξεκάθαρα το πριν και το μετά. Ο χαμός ενός παιδιού είναι ένα οριακό σημείο στην ψυχή και στη ζωή ενός ανθρώπου τον αλλάζει εντελώς».

Θα θελήσει να πάρει εκδίκηση;

«Σαφέστατα!».

Έχετε σκεφτεί ποιο θα θέλατε να είναι το φινάλε και του ήρωα που υποδύεστε και της σειράς;

«Δεν το έχω σκεφτεί. Έχω αφεθεί τόσο πολύ στην πένα των σεναριογράφων μας, οι οποίοι μας εκπλήσσουν κάθε φορά, οπότε δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι πάνω στο καράβι και αφήνω να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από το συγγραφικό μας δίδυμο».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved