Θέμης Γεωργαντάς: Τέσσερα χρόνια παρακαλούσε την Καραβάτου να πάει στο After Dark
Media

Θέμης Γεωργαντάς: Τέσσερα χρόνια παρακαλούσε την Καραβάτου να πάει στο After Dark

Μετά από τέσσερα χρόνια... υπομονής που έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κατερίνα Καραβάτου παρευρέθηκε στην εκπομπή του After Dark.

Η κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα βρέθηκε στα παρασκήνια και μίλησε με τους παρουσιαστές.
Ποια είναι η ερώτηση που φοβάται να δεχτεί η Κατερίνα Καραβάτου; Όπως είπε η παρουσιάστρια, «Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας πράγματα που δεν είναι για παραέξω».

Με τη σειρά του ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε πως εδώ και τέσσερα χρόνια την παρακαλάει να πάει στην εκπομπή. «”Ναι αγάπη μου, εννοείται, θα κανονίσουμε, φυσικά, ναι, ναι”», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς, μιμούμενος τη φωνή της, και συνέχισε: «Τώρα τελείωνε η σεζόν και έλεγα πάλι, τέταρτη χρονιά, δεν θα έρθει».

Ο Θέμης Γεωργαντάς θα παρουσιάσει τα φετινά Mad VMA και όπως δήλωσε, είναι τιμή του που θα είναι ο παρουσιαστής του μεγάλου event.
«Είμαι τυχερός που είμαι από το ξεκίνημα αυτού του θεσμού και 19 χρόνια μετά είμαι σε θέση να το κάνω και να το απολαμβάνω», είπε.

Συμπαρουσιάστρια θα είναι η Κόνι Μεταξά, στης οποίας τον γάμο είναι καλεσμένος. «Η Konnie είναι ένα απρόβλεπτο παιδί. Κάτι έχει πάρει το αυτό μου ότι θέλει να αλλάζει ρούχα ακατάπαυστα, συνέχεια…».

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε πως έχει γίνει πρόταση για συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα και της Chanel, η οποία εκπροσώπησε την Ισπανία στη φετινή Eurovision, ωστόσο εκείνο που περιμένουν είναι το τελικό ok για να «κλειδώσει» η συνεργασία.

Όλα δείχνουν πως η εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά θα συνεχίσει του χρόνου, καθώς και εκείνος και το κανάλι είναι ικανοποιημένοι, ωστόσο ο παρουσιαστής δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα παραπάνω εάν δεν πέσουν πρώτα οι υπογραφές.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved