Θανάσης Κουρλαμπάς για Άγριες μέλισσες: «Είναι πρόκληση ο ρόλος του κακού»
Media

Θανάσης Κουρλαμπάς για Άγριες μέλισσες: «Είναι πρόκληση ο ρόλος του κακού»

Καλύτερα δε γίνεται: Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha ήταν σήμερα (12/6) ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο του Κλεομένη στις Άγριες μέλισσες.
«Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα, πολύ αγαπημένος ρόλος, ένα εξαιρετικό ταξίδι. Ήταν ένας χαρακτήρας με αρνητικό πρόσημο, δυσάρεστος χαρακτήρας που έκανε σημεία και τέρατα αλλά είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μας να είσαι μακριά από κάτι και να καλείσαι να διανύσεις μια απόσταση για να το βρεις, να το δουλέψεις και να του δώσεις μια αληθινή ύπαρξη. Να βρεις τα καλά του, τα κακά του, να τον αγαπήσεις για να μπορείς να τον προσφέρεις με όσο γίνεται μεγαλύτερη αλήθεια. Χαίρομαι που ο κόσμος δέθηκε με κάποιο τρόπο με τον Κλεομένη και ειδικά με το τελείωμα του. Ήταν ιδιαίτερος ρόλος και λίγο στην κόψη του ξυραφιού», είπε αρχικά και συνέχισε ο Θανάσης Κουρλαμπάς:

«Από τη σκηνή στο τέλος που τον δολοφονεί ο Μελέτης υπάρχει μια φωτογραφία όπου έχουμε μια τόσο συγκινητική αγκαλιά με τον Γιώργο Γεροντιδάκη όταν τελείωσε το πλάνο. Ενώ υπήρχε αυτή η σχέση των ρόλων ήταν μια εξαιρετική στιγμή γιατί τελείωνε και ο δικός μου ρόλος».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved