Survivor spoiler: Ο πρώτος αγώνας ατομικής ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Ο πρώτος αγώνας ατομικής ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Απόψε, οι νέες συνθέσεις των ομάδων κι οι επιλογές του Άρη Σοϊλέδη γίνονται η αιτία για να ανοίξει ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και του Σπύρου Μαρτίκα.

Ο φαρμακοποιός τον κατηγορεί για το γεγονός ότι δεν επέλεξε τους φίλους του, Γιώργο Ταλάντσεβ και Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου στην ομάδα του, ώστε να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κι εκείνοι κάποια έπαθλα, με τον Άρη Σοϊλέδη να του απαντά πως δεν ήρθε στο SURVIVOR ούτε για να χάνει ούτε για να γίνει ήρωας.

Στο μεταξύ, ο πρώτος αγώνας ασυλίας σε ατομικό επίπεδο είναι γεγονός! Άνδρες και γυναίκες αναμετρώνται μεταξύ τους για πρώτη φορά στο φετινό SURVIVOR, προσφέροντας συγκλονιστικούς και αμφίρροπους αγώνες. Ποιος ή ποια θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία της χρονιάς; Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers τα οποία και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας κερδίζει ο Άρης.

Το βράδυ, οι 8 παίκτες καλούνται να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη ή μία συμπαίκτριά τους στο Συμβούλιο του Νησιού. Ποιο όνομα θα αναδείξει η κάλπη; Ποιος ή ποια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ή η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα;

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers τα οποία και πάλι μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι και πάλι ο Σπύρος Μαρτίκας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved