H Γη της Ελιάς: Η αινιγματική απάντηση του Φίλιππου στις φήμες ότι είναι σε σχέση με τη Βασιλική
Media

H Γη της Ελιάς: Η αινιγματική απάντηση του Φίλιππου στις φήμες ότι είναι σε σχέση με τη Βασιλική

Στην εκπομπή Night Out φιλοξενήθηκε πρόσφατα ο τηλεοπτικός Φίλιππος από τη Γη της Ελιάς, με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να τον ρωτά κατά πόσο έχουν βάση οι φήμες που τον θέλουν σε σχέση με το έτερον του ήμισυ στη σειρά, Βασιλική.

Η απάντηση του Διονύση Παπανδρέου… αινιγματική!

« Με την Ιφιγένεια Τζόλα υπάρχει ένας πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε τόσες ώρες μέσα στο σετ και εκτός και θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας με την Ιφιγένεια. Τη νιώθω σαν μια πολύ καλή μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί όλον αυτό τον καιρό και θα το αφήσω εκεί!», απάντησε.

Ο ηθοποιός παράλληλα αποκάλυψε πως όταν μικρός είχε πέσει θύμα bullying λόγω κιλών.

«Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, εννοώντας ότι είχα μια οικογένεια από πίσω μου να με υποστηρίξει, μια οικογένεια από την οποία έπαιρνα πολλή αγάπη. Είχα τους φίλους μου από τους οποίους επίσης είχα πολλή αγάπη και αλήθεια. Από ένα σημείο και μετά τα δικαιολογείς και αυτά τα παιδιά. Θέλω να πω πως το πραγματικό πρόβλημα ξεκινάει από το σπίτι αυτών των παιδιών.

Αυτά που περνούν τα συγκεκριμένα παιδιά προκειμένου να φτάνουν στο σημείο να ξεσπούν σε κάποιον και να νιώθουν καλύτερα κατακρίνοντας ή μηδενίζοντας έναν συνάνθρωπο τους, καταλαβαίνεις ότι η ρίζα του προβλήματος είναι αλλού. Αυτό που έχω να πω στα θύματα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τα βοηθήσω, είναι το να πιστεύουν στον εαυτό τους και ότι μπορούν να καταφέρουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους. Σίγουρα δεν μετράει η άποψη κανενός πέρα από τη δική σου», εξομολογήθηκε.

Δες φωτογραφίες τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved