Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκαθαρίζει: «Δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά που έχετε δει»
Media

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκαθαρίζει: «Δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά που έχετε δει»

Survivor: Μεγάλη έκταση πήραν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος νωρίτερα το πρωί της Τρίτης (14-06) αναφέρθηκε στις σκληρές στιγμές όσο ήταν στο ριάλιτι κάνοντας λόγω για τραμπουκισμούς.

Ωστόσο λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής ο πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είπε τίποτα παραπάνω από αυτά που ήδη έχουμε δει στο Survivor και πως τα λόγια του παρεξηγήθηκαν.

«Πάμε ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Στην εκπομπή δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά που έχετε δει στο ριάλιτι. Θα ήθελα λοιπόν να πω ότι μέσα σε ένα ριάλιτι υπάρχουν εντάσεις, εντάσεις όμως που εμείς οι παίκτες τα βρίσκουμε μεταξύ μας και εντάσεις οι οποίες είναι λογικές.

Δεν είπα τίποτα το οποίο δεν έχει παιχτεί σε κάποιο επεισόδιο του Survivor. Είπα ότι είχα εντάσεις με τον Τάκη και τα έχετε δει όλοι στο συμβούλιο. Είπα ότι είχα ένα σπρώξιμο από τον Τάκη, το οποίο θεωρήθηκε ότι με χτύπησε ο Τάκης, καμία σχέση. Η παραγωγή τα γνωρίζει όλα αυτά και τα έχουμε δει τηλεοπτικά και δεν έπρεπε να πάρει τόσο μεγάλη έκταση.

Και για να κλείσουμε με αυτό. Δεν υφίσταται σωματική βία. Υπήρξε ένα σπρώξιμο το οποίο έπαιξαν οι κάμερες και μετά το έλυσα με τον συγκεκριμένο παίκτη, τον Τάκη», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Δες όλα όσα είπε στα βίντεο

Να θυμίσουμε πως ο πρώην παίκτης ανάμεσα σε άλλα που είπε στην εκπομπή ούτε στιγμή δεν έριξε την ευθύνη στην παραγωγή, την οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved