MasterChef: Έκπληξη! Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε on air!
Media

MasterChef: Έκπληξη! Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε on air!

MasterChef: Πιο ευτυχισμένος από ποτέ αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής Breakfast@Star ότι θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του ριάλιτι, Σελίμ.

Ο σεφ το πρωί της Τετάρτης (15-06) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή προκειμένου να σχολιάσει το φετινό Survivor και τους δυο φιναλίστ, οι οποίοι απόψε το βράδυ μπαίνουν στην τελευταία δοκιμασία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

«Το παρακολουθούσα από την αρχή. Άξιζε που πήγαν στον τελικό η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης. Εύχομαι να κερδίσει αυτός που πραγματικά το αξίζει. Πίστευα πως στον τελικό θα έφτανε και ο Νικήτας είναι πολύ καλός μάγειρας. Μια κακή μέρα στον διαγωνισμό κοστίζει», είπε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Λίγο αργότερα ο Σελίμ προχώρησε και στην αποκάλυψη της προσωπικής του ζωής. «Θα γίνω πάλι μπαμπάς. Η ομάδα μεγαλώνει»

Θυμίζουμε πως ο Σελίμ έχει ήδη ένα παιδάκι και μάλιστα είχε αποκαλύψει και την πρώτη εγκυμοσύνη της γυναίκας του με το ίδιο τρόπο. Ήταν Σάββατο 26 Δεκεμβρίου του 2020 όταν η παρέα των Roomies είχε ετοιμάσει ένα Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο για τους τηλεθεατές του Mega. Η Ντορέττα με τη Μαρία και την Κατερίνα υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, ενώ μπήκαν μαζί στην κουζίνα, όπου και τους περίμενε ένας γνωστός chef ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef.

Η ευχάριστη είδηση ήρθε κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, όταν εκείνος αποκάλυψε το μωράκι που περιμένει η σύντροφός του, η οποία μάλιστα γεννά από μέρα σε μέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved