Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου on air! Τα δάκρυα και η εξομολόγηση: «Θέλω να κάνω ένα παιδάκι...»
Media

Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου on air! Τα δάκρυα και η εξομολόγηση: «Θέλω να κάνω ένα παιδάκι...»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Καινούργιου!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τη μητρότητα και τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι το μικρό της «θαυματάκι» να έρθει στη ζωή αλλά και όλα όσα αντιμετώπισε μετά τον τοκετό, λύγισε.

Είναι γνωστό εξάλλου πως η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να γίνει μαμά και ήδη έχει προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

«Συγκινούμαι που το λέω γιατί όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει ένα παιδί δεν υπάρχει «δεν μπορείς». Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο», είπε και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια:

«Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και… Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις»

Για την κατάψυξη ωαρίων έχει πει:

«Κορίτσια κάντε το. Η μητρότητα είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε μελλοντικά μανούλες και για κάποιο λόγο το έχετε καθυστερήσει, να ξέρετε πως στην κατάψυξη υποβάλλονται γυναίκες που είναι στο τσακ να ξεκινήσουν χημειοθεραπείες.

Ψάξτε το και κάντε το. Η ταλαιπωρία είναι στο διάστημα των 15 ημερών που μπορεί να πάρετε ορμόνες. Εγώ λίγο με τις ενέσεις ψυχολογικά ταράχτηκα. Και σωματικά θα πρηστείς λίγο. Μετά θα λέτε πως “έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου”. Εγώ δε ξέρω τι θα μου φέρει το 2022, αλλά είπα πως το 2022 είναι σημαντική χρονιά για μένα γιατί έκανα αυτό το δώρο στον εαυτό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved