Survivor Spoiler: Ανατροπή! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor Spoiler: Ανατροπή! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Στο νέο επεισόδιο οι παίκτες θα δώσουν μάχη για την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία της εβδομάδας και θα υπάρξει η ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση στο ριάλιτι!

Μετά τη νίκη του Άρη Σοϊλέδη στην πρώτη ατομική ασυλία, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας!

Μετά το αγώνισμα της δεύτερης ατομικής ασυλίας, στον τάκο βγήκε η Ασημίνα η οποία μία μέρα μετά το συμβούλιο όπως θα δούμε θα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι παίκτες θα αναμετρηθούν απόψε στο τρίτο και τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, διεκδικώντας την ατομική ασυλία, η οποία θα τους προστατεύσει από το να ψηφιστούν.

Ωστόσο, από το συμβούλιο του νησιού δεν θα λείψουν οι εντάσεις, με την Ασημίνα να είναι έξαλλη και να ξεσπά εναντίον των παικτών του Survivor.

Η Ασημίνα αναφέρει: «Ρε συ Γιώργο, δεν γίνεται, γιατί κάθε φορά σε αυτό το συμβούλιο ακούγεται το όνομά μου και το πρόβλημά τους είμαι εγώ. Θέλετε να με διώξετε; Αν θέλει ο κόσμος θα με κρατήσει, χαλαρώστε", αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ απευθυνόμενη στη Σταυρούλα που θέλει να πάρει τον λόγο, λέει: "Δεν είχες λόγο να πεταχτείς. Γιατί; Για να με μειώσεις; Υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό;»!

Στο τέλος του συμβουλίου θα μάθουμε ποιοι ακόμα θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μετά τον Σπύρο Μαρτίκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, στον τάκο θα πέσουν και ο Στάθης Σχίζας με τον Γιώργο Ταλάντσεβ καθώς θα έχουμε ισοψηφία.

Δείτε παρακάτω τους υποψήφιους παίκτες αλλά και το τρέιλερ που ήδη προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved