Άγριες μέλισσες: Μακελειό στο Διαφάνι – Ο Ακύλας αποδρά και σπέρνει τον τρόμο
Media

Άγριες μέλισσες: Μακελειό στο Διαφάνι – Ο Ακύλας αποδρά και σπέρνει τον τρόμο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στις «Άγριες μέλισσες».

Η φυλάκιση του Ακύλα αλλά και τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται προκαλούν την οργή του, με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα. Παράλληλα, ο Δούκας έρχεται αντιμέτωπος ξανά με τη Δικαιοσύνη, μετά την κατάθεση-φωτιά της Αντιγόνης.

Όλοι όσοι πολεμούν τον Ακύλα συσπειρώνονται και όλα δείχνουν πως καταφέρνουν να κερδίσουν τη μάχη, καθώς ο αδίστακτος άντρας μπαίνει στη φυλακή. Όμως, αυτή η εξέλιξη αντί να τον αποδυναμώνει τον εξοργίζει και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος, αφού, όπως θα δούμε, ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης, που θα έχει ολέθριες συνέπειες για όλους.

Στο Διαφάνι επικρατεί κλίμα χαράς, καθώς ο Κωνσταντής με τη Δρόσω αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τις άσχημες στιγμές και να προχωρήσουν με τον γάμο τους. Κι ενώ η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, ο Ακύλας με τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων βάζει μπροστά το σχέδιο απόδρασής του από τη φυλακή.

Ωστόσο, ο Πέτρος με τον Ζάχο είναι ήδη υποψιασμένοι πως ο Μ ενορίτης κάτι ετοιμάζει και γι’ αυτόν τον λόγο παρακολουθούν τις κινήσεις του Χρήστου. Λίγες ώρες αργότερα, οι υποψίες τους επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει και γίνεται άκρως επικίνδυνη για όλους. Η εκατέρωθεν επίθεση ανάμεσα σε αστυνομικούς, τον Ζάχο και τον Πέτρο αλλά και τους άντρες του Ακύλα καταλήγει σε μακελειό.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Μεγαρίτη, ο οποίος καταφέρνει να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και όλοι βρίσκονται επί ποδός, καθώς είναι σίγουροι πως θα θελήσει σύντομα εκδίκηση. Ολοι είναι ανάστατοι με την απόδραση του, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει πού έχει κρύψει τα λεφτά του.

Ο Δούκας, από την άλλη, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθεια του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Πράγματι, την επόμενη μέρα, η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα όλοι διαπιστώνουν πως έπεσε θύμα απαγωγής του Ακύλα.

Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταφέρει να πάρει όσα ζητάει. Την ίδια ώρα, ο Δούκας αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα, εξίσου σοβαρά. Ο Σεβαστός ενημερώνεται πως η Αντιγόνη κατέθεσε στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση.

Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών και ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς όσα είπε η Αντιγόνη τον στέλνουν ξανά πίσω στη θέση του κατηγορουμένου και αυτή τη φορά όλα είναι εναντίον του.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved