Σασμός: Καραπάνος και Καλλιόπη την... έφεραν στην Αστυνομία και τα σχόλια ήταν... επικά στο Twitter!
Media

Σασμός: Καραπάνος και Καλλιόπη την... έφεραν στην Αστυνομία και τα σχόλια ήταν... επικά στο Twitter!

Σασμός: Η όλη επιχείρηση της αστυνομίας να πιάσει στον ύπνο τον Καραπάνο μετά την καταγγελία του Κώστα, όμως ο βαρυποινίτης ξεγλίστρησε για ακόμα μία φορά. 

Μόνο που ο τρόπος που έγινε σεναριακά, δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες του Twitter που... ξεσάλωσαν!

Τα σχόλια έπεφταν βροχή με τους περισσότερους από τους χρήστες να δείχνουν ενοχλημένοι από το τρικ που χρησιμοποίησαν οι σεναριογράφοι για να ξεφύγει για ακόμα μία φορά ο βαρυποινίτης Καραπάνος.

Για όσους δεν παρακολούθησαν, ενώ η Αστυνομία με πρώτο και καλύτερο τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και φυσικά τον Γεράσιμο είχε στο... χέρι τον Καραπάνο, ένα τηλεφώνημα της Στέλλας ήταν αρκετό για να φέρει την ανατροπή.

Η Στέλλα ήταν μπροστά στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από την υπηρεσία του ο Γεράσιμος ο οποίος πετάχτηκε από την καρέκλα του και της είπε ότι έπρεπε να φύγει επειγόντως.

Εκείνη κατάλαβε πως επρόκειτο για τον Καραπάνο και έτσι κάλεσε στο τηλέφωνο τον Μαθιό για να τον προειδοποιήσει ώστε να φυγαδεύσει τον Καραπάνο.

Ο τελευταίος όμως βρισκόταν μακριά από το κινητό του και συγκεκριμένα... έσωζε μία χελώνα στο εξοχικό σπίτι των Σταματάκηδων όπου τον είχαν φυγαδεύσει. Την κατάλληλη στιγμή όμως κατάφερε μετά από πολλαπλά τηλεφωνήματα του Μαθιού να τον βρει και να του πει να εξαφανιστεί.

Και προκειμένου να είναι πιο πειστική η... φυγάδευση, η Καλλιόπη κάλεσε την πάντα αγαθή Άννα, τη γυναίκα του καφετζή η οποία ενίοτε τη βοηθάει για βαριές δουλειές καθαριότητας του σπιτιού και της ζήτησε να παρατήσει τα πάντα για να τη βοηθήσει σε κάτι.

Η αμέσως επόμενη σκηνή ήταν εκείνη που οι δύο γυναίκες καθάριζαν το δώμα στο βουνό της οικογένειας Σταματάκη και έδειξαν έκπληκτες όταν είδαν το ένοπλο ντου της αστυνομίας που ήταν σίγουρη ότι θα πιάσει στα χέρια της τον Καραπάνο.

Μάλιστα, η Καλλιόπη έκανε την ανήξερη και μάλιστα έδειξε... στενοχωρημένη που δεν είχε μυζηθροπιτάκια για να τους κεράσει με... σουσάμι!

Δεν χρειαζόταν παραπάνω το Twitter για να πάρει φωτιά! Δείτε τα... επικά σχόλια που γράφτηκαν στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved