Αποκλειστικό: MasterChef Τελικός: Όσα συνέβησαν στο πλατό μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή!
Media

Αποκλειστικό: MasterChef Τελικός: Όσα συνέβησαν στο πλατό μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή!

MasterChef Τελικός: Συγκίνηση, ενθουσιασμός και φυσικά πολλά χαμόγελα επικράτησαν στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής μετά την ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή!

Όπως συμβαίνει πάντα στους τηλεοπτικούς τελικούς, η ατμόσφαιρα ήταν άκρως γιορτινή και για τους δύο φιναλίστ, παρ' όλο που ένας θα κατακτούσε τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο.

Με το που ανακοινώθηκε λοιπόν το όνομα του Παναγιώτη Κουμουνδούρου ως του μεγάλου νικητή του φετινού κύκλου του MasterChef απέναντι σε μία πολύ δυνατή αντίπαλό πως ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ, όλοι άρχισαν να πανηγυρίζουν, τρέχοντας προς το μέρος των δύο μονομάχων για να τους συγχαρούν.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα δάκρυα χαράς του νικητή αλλά και εκείνα των δικών του ανθρώπων που ήθελαν να τον δουν στο βάθρο.

Όσο για τους κριτές, έσπευσαν φυσικά και εκείνοι με τη σειρά τους να τον συγχαρούν, χαρίζοντας όμως και μία μεγάλη αγκαλιά στην άξια αντίπαλό του.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από όσα συνέβησαν μετά την ανακοίνωση του νικητή Παναγιώτη Κουμουνδούρου:

Στο τέλος του αποψινού τελικού ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του επόμενου κύκλου του MasterChef ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρότρυνε τους πάντες να φάνε, να χορέψουν και να χαρούν το τέλος του φετινού κύκλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved