Masterchef - Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά τη νίκη του
Media

Masterchef - Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά τη νίκη του

Ο Παναγιώτης Kουμουνδούρος αναδείχθηκε ο Έλληνας MasterChef!

O 28χρονος μάγειρας κέρδισε στο ριάλιτι μαγειρικής από την Καλλιόπη Μπεζαντέ και… 50.000 ευρώ του ανήκουν!

Με δάκρυα στα μάτια ο Παναγιώτης κράτησε το μεγάλο βραβείο στα χέρια του, με τη μητέρα του και τον αδερφό του να τον αγκαλιάζουν.

Μετά τη νίκη του στον μεγάλο τελικό, ο Παναγιώτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας πάντα ό,τι επιθυμείτε. Ωραία πράγματα έρχονται»!

24 υποψήφιοι ξεκίνησαν τον μαγειρικό «μαραθώνιο» του MasterChef 2022 αλλά η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης ήταν αυτοί που κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε κάθε απίθανα απαιτητική μαγειρική δοκιμασία, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και o Παναγιώτης κέρδισε τον τίτλο του MasterChef 2022 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Είναι 28 ετών και κατάγεται από τη Μάνη ενώ είναι λάτρης του κρος φιτ!Ο Παναγιώτης θα ήθελε να ανοίξει κάποια στιγμή να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και θέλει να είναι ψύχραιμος σε όλες τις καταστάσεις.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος όταν πρωτοεμφανίστηκε στην οθόνη μας, προκάλεσε πανικό στο Twitter αφού όλοι σχολίαζαν την ομοιότητα του με τον πρώτο Έλληνα masterchef, Άκη Πετρετζίκη

Ο Παναγιώτης δηλώνει πως αν και συνήθως έχει μεγάλη αγωνία και άγχος σε νέες καταστάσεις, η είσοδος του στον διαγωνισμό θα είναι μια μεγάλη και πολύ χρήσιμη εμπειρία. Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει cross-fit.

Υποστηρίζει πως θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος στις μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις, που τον περιμένουν, παραμένοντας ταπεινός και ψύχραιμος και πάντα προσηλωμένος στο στόχο του.

«Η Καλλιόπη είναι δύσκολος αντίπαλος γιατί καταρχάς στην αντιγραφή είναι πάρα πολύ καλή. Έχει διώξει το μισό MasterChef, οπότε έχω και εγώ τα ζόρια μου. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», ήταν οι δηλώσεις του πριν τον μεγάλο τελικό.

Η ανάρτησή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved